Кіркоров вдягнув "порно-костюм", а Леонтьєв показав геніталії. ФОТО

23 липня 2014, 14:10

Пісенний конкурс "Нова хвиля" у Латвії ознаменувався у перший день не лише Іваном Дорном з тризубом на грудях, а й колінками Філіпа Кіркорова та випираючими геніталіями Валерія Леонтьєва.

Одним із перших відзначився Кіркоров - артист вийшов на сцену у вбранні, який в Інтернеті охрестили "порно-костюмом", пишуть "Дни.ру".

Філіп з'явився перед публікою у комбінезоні-шортах. Верх вбрання мав досить класичний вигляд - піджак із сорочкою. А от внизу були не брюки, а шорти, які відкривали коліна співака.

Нове сценічне вбрання Кіркорова охрестили "порно-костюмом"

Деяких шанувальників обурив вигляд артиста: дехто назвав його "хлопчиком", а хтось взагалі вважає, що Кіркоров себе зганьбив. Та всі, хто оцінював знімок Філіпа, сходилися на думці, що його одяг "в кращих традиціях німецького порно", або коротко називали вбрання артиста "порно-костюмом".


Однак найбільше усіх вразив 65-річний співак Валерій Леонтьєв. Останній вийшов на червону доріжку в облягаючих шкіряних штанях, крізь які було добре видно його випираючі геніталії.

А Леонтьєв взагалі здивував випираючими геніталіями

Не надто цнотливий вигляд артиста так само викликав бурхливу реакцію в інтернет-користувачів, пише "Super.ru".

Зокрема, однолітки Леонтьєва ворожили, чим викликані такі викликають об'єми в інтимній області Валерія: з подарованими природою даними або ж ерекцією, не так часто характерною для чоловіків його віку.

Фото з Instagram та "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів