Вагітна Куніс вже мріє про другу дитину?

29 липня 2014, 15:48

Чутки про те, що первісток Міли Куніс та Ештона Катчера народиться поза шлюбом, знаходять нові підтвердження.

Джерела з оточення пари кажуть, що актори мають намір побратися лише в липні наступного року. А зараз Міла з дня на день готується до пологів та вже мріє по друге маля, пише "Inquisitr" з посиланням на "Radar Online".

За словами інформатора, Катчер та Куніс вирішили почекати поки їхня перша дитина підросте і в же потім обмінюватися клятвами.

"Весілля буде в липні наступного року. Вони хочуть зосередитися в першу чергу на своїй донечці і відкласти весілля до наступного літа здається логічним", - зауважив інформатор.


Куніс і Катчер вже мріють й про сина?

Подейкують, Міла і Ештон чекають на появу донечки вже з дня на день, пише "The Mirror".

І хоча актори приховують термін вагітності, але очевидці кажуть, що живіть Куніс виглядає щонайменше на 8 місяців.

Незважаючи на те, що їх первісток ще не з'явився на світ, закохані буцімто вже планують другу дитину.

За даними джерела, Міла планує завагітніти після весілля влітку 2015-го року. До того ж акторка точно хоче народити донечці братика.

"Вони обидва хочуть велику сім'ю і хочуть почати працювати над наступним малюком незабаром після того, як зв'яжуть себе узами шлюбу. Вони споріднені душі і знають, що вони будуть разом назавжди", - зауважив інформатор.

Відомо, що Катчер і Куніс вирішили тримати своє особисте життя якомога далі від пресі. І хоча вагітність Міли вже більш ніж очевидна, актори не розповідають жодних подробиць про свої стосунки.

Фото "Inquisitr"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів