Макаревичу порадили не їхати до Криму та заспівати Коломойському

15 серпня 2014, 14:49

Після того, як російський музикант Андрій Макаревич відвідав Донбас, на нього посипалися обвинувачення з боку колег і простих росіян. Крім того, лідеру "Машины времени" порадили не їхати до Криму з концертами.

Саме так заявив радник голови Ради міністрів Криму Рустам Теміргалієв у коментарі "Life News".

"Пан Макаревич заплутався у своїх переконаннях і йому треба утриматися від проведення концертів в Криму вже точно", - заявив кримський чиновник.

"Я вважаю, що використовувати культуру і мистецтво у політичних цілях – це блюзнірство. Коли в Україні йде громадянська війна, Макаревич поводиться нечесно по відношенню до жителів південного сходу, які зі зброєю в руках захищають своє право на життя", - мав нахабність заявити пан Теміргалієв.


Візит Макаревича на Донеччину, як і очікувалося, викликав сильний резонанс

Також свою краплю критики вніс Йосип Кобзон. Він взагалі порадив Макаревичу заспівати для губернатора Дніпропетровської області Ігорю Коломойському, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Я вважаю, що вчинок Андрія - це не вчинок. У мене аналогічна ситуація була на Північному Кавказі, коли мене запросили виступити перед нашими воїнами. Мені це запропонували, враховуючи мій досвід в Афганістані - а у мене туди було дев'ять відряджень", - почав Кобзон.

"Так от, я сказав, що у зв'язку з тим, що в Чечні йде війна, виступати я буду тільки в тому випадку, якщо в залі будуть і росіяни, і чеченці. Мені пообіцяли, і я виступив у великому залі, на 2000 чоловік, де половина була чеченців, половина була наших воїнів. Це нормальний вчинок", - сказав артист.

"Якби такі ж умови поставив Макаревич, це було б чесно, але на це ніколи б не пішли. Йому залишилося тільки виступити перед Коломойським. І переконувати всіх, що це він робить безкорисливо", - резюмував Йосип Давидович.

Фото з сайту "Snob.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів