Телеведуча потролила Путіна голими цицьками. ФОТО

31 жовтня 2014, 09:02

Американська телеведуча та актриса Челсі Хендлер освітила проблему жорсткої цензури щодо жіночого "ню" в Instagram і заразом потролила президента Росії Володимира Путіна голими цицьками.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Челсі відтворила славнозвісне фото Путіна, яке змушує збуджено калатати серця мільйонів росіянок – те, де політик сидить із голим торсом на коні. Хендлер і собі залізла на коня топлес – й адміністрація Instagram видалила її світлину.

"Усе, що може зробити чоловік, жінка має право зробити краще", - написала білявка, поставивши тег #Кремль.

Телеведуча викликала Путіна на "поєдинок цицьок"

"Прибрати фото – це сексизм. У мене є повне право показати, що я маю краще тіло, ніж Путін", - обурилася вона.

Челсі цікавиться, чому це чоловік має право демонструвати свої соски в Інтернеті, а вона – ні. Невже, запитує телеведуча, у Путіна є більше прав, обумовлених американською конституцією, ніж у неї.

Скрін посту з обома фотографіями, свoєю та Путіна, 39-річна Хендлер лишила у Twitter, даючи інтернет-користувачам змогу порівняти, у кого ж із них таки красивіші груди.

Нагадаємо, образившись через цензуру, з Instagram до Twitter перейшла співачка Ріанна, яка полюбляє постити відверті фото. Дочка ж Брюса Вілліса й Демі Мур нещодавно на знак протесту погуляла Нью-Йорком із голими грудьми.

Фото з Twitter Челсі Хендлер

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали