Пореченков стріляв бойовими набоями - експерт

31 жовтня 2014, 17:31

Російський актор Михайло Пореченков у Донецькому аеропорту стріляв бойовими крупнокаліберними набоями.

У цьому переконаний голова української Асоціації власників зброї Георгій Учайкін, повідомляє "ВВС".

"Пореченков стріляв бойовими набоями. Це калібр 12,7 мм. Швидше за все це були бронебійні набої", - сказав експерт.

За словами Учайкіна, такі висновки цілком можна зробити з перегляду відео та фотоматеріалів, відзнятих у донецькому аеропорту під час візиту туди актора.


"Це страшна зброя. Будь-яке влучення в людину такого калібру - це миттєва смерть", - додав експерт.

Як відомо, 30-го жовтня Пореченков побував у аеропорту Донецька. Там актор на камеру стріляв з кулемету.

Наступного дня СБУ порушила справу проти російського актора за стрільбу в аеропорту Донецька як за участь у терористичній діяльності на боці бойовиків.

Пореченков стріляв аж ніяк не холостими набоями

Сам Пореченков поспішив заявити, що це була імітація й він стріляв холостими набоями. Та й взагалі, він не розуміє з чого роздмухали такий скандал.

Та, схоже, не лише в Україні обурені діями актора. Союз журналістів Росії називає безвідповідальним учинок Пореченкова, у зв'язку з тим, що він використовував екіпірування зі словом "Преса", стріляючи в українські військових.

Наразі Міністерство культури вимагає заборонити до показу фільми Пореченкова, а представник України при ЄС просить накласти на актора візові санкції.

Телеканал "ICTV" вже вирішив зняти з трансляції серіал "Агент національної безпеки", у якому знявся Пореченков. Про це сказано на сторінці Facebook телеканалу.

"Весь колектив ICTV глибоко обурений та шокований диким та безвідповідальним вчинком російського актора Михайла Пореченкова на Донбасі. "ICTV" знімає з ефіру серіал "Агент національної безпеки", - сказано в повідомленні.

Фото-колаж "Комсомольскої правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів