Концерти Макаревича і Міхалка продовжують скасовувати

25 листопада 2014, 14:19

У Росії продовжують скасовувати виступи за участю таких артистів як Андрій Макаревич та екс-"Ляпис Трубецкой" Сергій Міхалок.

Лідер "Машины времени" у своєму Facebook повідомив, що скасовано благодійний концерт, де він мав заспівати.

"Засновники благодійного фонду "Зміни одне життя" (changeonelife.ru) скасували благодійний концерт-збір коштів, дізнавшись що я беру в ньому участь. Відразу стало зрозуміло, що фонд їм потрібен зовсім не для того щоб зібрати гроші хворим дітям, а щоб лизнути когось нагорі. Ну, дай їм бог спати спокійно", - категорично написав Макаревич.

Так само про скасовані концерти повідомив продюсер нового гурту співака Сергія Міхалка "Brutto". Нове дітище екс-"ляпіса" не хочуть особливо бачити ані в Росії, ані в Білорусі.


Новий гурт Міхалка також вже забороняють

За словами представника колективу Антона Азізбекяна, стало відомо, що не відбудуться виступи колективу у Самарі та Мінську:

"Ситуація зі скасуванням і заборонами концертів по "телефонному праву" не є новиною ані для Білорусі, ані для Росії. Але останнім часом ми бачимо нові форми зриву концертів неугодних музикантів. Провладні активісти пишуть від імені громадськості доноси і кляузи, погрожують організаторам і концертним майданчикам, організовують мітинги і т.д".

"З подібним пресингом ми зараз зіткнулися в Самарі. Щоб не підставляти ані організаторів, ані майданчик, ми прийняли рішення скасувати концерт в цьому місті", - додав представник "Brutto".

До слова, колектив Міхалка планує концерти у Санкт-Петербурзі (13-го грудня), Москві (20-го грудня) й у Києві (27-го грудня).

Нагадаємо, окрім Макаревича й колишнього "Ляписа Трубецкого" у Росі часто скасовують концерти співачки Діани Арбеніної.

Фото з Facebook "Brutto"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів