Скарлетт Йохансон приховує своє заміжжя?

1 грудня 2014, 14:49

Подейкують, поки шанувальники актриси Скарлетт Йохансон із нетерпінням чекають на її весілля з журналістом Роменом Доріаком, красуня вже кілька місяців, як вийшла заміж.

Пара побралася в вересні, одразу після народження донечки Роуз.

Про це повідомляє "New York Post".

"Скарлет та Ромен провели дуже інтимну церемонію одруження після народження їхньої доньки. Вони тримали своє весілля у величезній таємниці, бо обом їм хотілося приватності", - розповів інформатор.


Йохансон уже кілька місяців приховує своє заміжжя?

Ходили чутки, що весілля пари відбудеться в Парижі. Проте Йохансон та її обранець перехитрили всіх та одружилися в Америці, гайнувши подалі від Нью-Йорка.

На початку жовтня золоту обручку на безіменному пальці угледіли в Доріака. В листопаді підозрілу прикрасу засвітила сама Йохансон, давши привід для поголосу про їхнє таємне весілля.

Речник Скарлетт цієї новини поки не коментує. Після народження Роуз представник актриси наголосив, що батьки не бажають ростити свою дитину в центрі уваги публіки.

Варто зазначити, що в своєму нещодавньому інтерв’ю "Marie Claire" Йохансон підкреслено називала Доріака "мій бойфренд". Певно, для конспірації.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Скарлетт Йохансон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів