Крістіан Бейл порадив Джорджу Клуні не скиглити

1 грудня 2014, 16:22

Американський актор Крістіан Бейл вважає, що публічна людина мусить гідно терпіти такі речі, як увага шанувальників та настирливість папарацці й просто жити своїм життям.

Його обурюють "занудні скарги" та ниття про порушення приватності від колег, зокрема Джорджа Клуні.

Про це Бейл сказав у інтерв’ю "Wall Street Journal", пише "Contact Music".

"Нічого не зміниться від того, що він про це говорить. Хочеться сказати: "Люди, заткніться. Просто прийміть це і живіть власним життям та перестаньте скиглити." Я волію не скиглити", - поділився Крістіан.


Крістіан Бейл закликав зірок не скиглити

Актор визнає, що фотографи час від часу намагаються його спровокувати на якусь бурхливу реакцію, але він не піддається. Бейл пригадав випадок, коли папарацці спеціально говорив гидкі речі його дружині Сібі.

"Чи зможу я сказати, що не дам йому такого задоволення, щоби цього чоловіка переслідував злий Крістіан Бейл ? Але одночасно він убиває мою людяність та мою гідність як чоловіка, якщо я цього не зроблю, і він це знає. Отже, перед тобою стоїть вибір", - зазначив Крістіан.

Нагадаємо, торік Джордж Клуні публічно обурювався через плітки про його стосунки з моделлю Монікою Якісіч, актрисою Кеті Холмс та юристом Амаль Аламуддін, яка, як відомо, невдовзі стала його дружиною.

Кілька місяців тому актор гучно образився на ЗМІ за неправдиву історію про його тещу.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Крістіану Бейлу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів