Ума Турман зробила пластику обличчя? ФОТО

11 лютого 2015, 12:17

Американській актрисі Умі Турман приписують зловживання пластичними операціями.

44-річна зірка шокувала своїм новим виглядом під час прем'єри серіалу "Ляпас" у Нью-Йорку.

"Підозріло гладкий лоб та натягнута посмішка зробили її майже непізнаваною", - пише видання "The Daily Mail".

Дійсно, на фото Турман має такий вигляд, наче вона одягла маску, бо міміка акторки стала дуже стислою і неприродною.


Експерти, до яких звернулося британське видання, припустили, що Ума скоріш за все зовсім нещодавно зробила якісь омолоджуючі процедури.

Ума Турман вирішила омолодитися?

"Зона навколо її очей виглядає так, ніби вона зробила блефаропластику нижніх повік, також відому як видалення мішків. Вона не нанесла підводку або туш, ймовірно, для того, щоб уникнути інфекції після операції", - зауважив представник однієї з клінік, де роблять пластичні операції.

"Також контур обличчя актриси виглядає дещо інакше - він більш розмитий, а це говорить про те, що нещодавно Ума перенесла курс хімічного пілінгу і, найвірогідніше, робила собі "уколи краси". Я б рекомендував Умі на деякий час відмовитися від усіх процедур, які вона робила, в тому числі від уколів ботокса, тому що через це опускається її лоб, і верхні повіки здаються занадто важкими", - додав експерт.

Видання зазначає, що, звісно, перевтілення Уми Турман не настільки разюче, як у її колеги Рене Зельвегер. Остання, як відомо, минулого року шокувала усіх своїм новим виглядом.

Сама Турман не поспішає коментувати зміни своєї зовнішності. Однак раніше актриса ніколи не виступала проти будь-яких пластичних операцій чи ботоса. Водночас відомо, що зірка "Кримінального чтива" полюбляє біозасоби, які зволожують і захищають шкіру.

Також Турман якось казала, що п'є дуже багато води та намагається дотримуватися здорового харчування.

Прінтскрін "Hollywood Life"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів