Білл Клінтон брав гроші в педофіла?

11 лютого 2015, 14:26

Екс-президент Сполучених Штатів Білл Клінтон може виявитися причетний до темних справ бізнесмена Джеффрі Епштейна, якого, в свою чергу, звинувачують в торгівлі неповнолітніми секс-рабинями.

Як заявляє джерело в одному зі швейцарських банків, Епштейн переказав у фонд Клінтона 3,5 мільйони доларів.

Про те, що Білл особисто бував на оргіях, які влаштовував для заможних любителів молодого дівочого тіла Епштейн, повідомила одна з колишніх секс-рабинь.

Про це пише "Radar Online".


За словами інформатора у банку, Епштейн передав гроші Клінтону вже після того, як ФБР почало розслідування. Також у 2006-му році він буцімто переказав 25 тисяч до ще одного благодійного фонду політика.

Вірджинія Робертс, котра дала свідчення проти бізнесмена, а також проти британського принца Ендрю, згадала, що особисто бачила екс-президента на "острові оргій" Епштейна.

Білл Клінтон отримував гроші від Епштейна?

"Пригадую, як я спитала Джеффрі: "Що тут робить Клінтон?", щось таке, а він розсміявся і сказав: "Ну, він винен мені послугу"… Він так і не сказав мені, що то були за послуги", - повідомила жінка.

Нагадаємо, Робертс засвідчила, що особисто надавала інтимні послуги герцогові Йоркському. На той момент їй було 16 років. Букінгемський палац відкидає ці звинувачення.

Як відомо, від 2013-го року благодійна організація екс-президента стала називатися "Фонд Білла, Гілларі та Челсі Клінтон". Припускається, що це стане "плюсиком" під час передвиборчої кампанії Гілларі Клінтон, якщо вона вирішить таки балотуватися на найвищу посаду.

Нагадаємо, подейкували, що благодійник Білл Клінтон виділив 2 мільйони доларів із фонду своїй давній коханці.

Фото з Facebook Білла Клінтона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів