Кардашян розказала, як маринує сперму Веста

16 березня 2015, 14:57

Американська модель та зірка реаліті-шоу Кім Кардашян настільки хоче мати другу дитину, що готова звернутися до сурогатної матері.

Поки ж фігуриста красуня та її чоловік Каньє Вест намагаються впоратися самі. Кім, котра, як відомо, не з сором’язливих дівчат, навіть показала, як "маринує" в собі чоловікову сперму, щоби відбулося омріяне запліднення.

Це епізод увійшов до реаліті-шоу про родину Кардашян, пише "The Mirror".

У ньому Кім зізнається, що втомлена та в поганому гуморі, а все через активні намагання завагітніти. Зірка розповідає, що вони з Каньє злягаються по кілька разів на день.


Нещодавно чоловік супроводжував Кардашян навіть на чергову голу фотосесію. У неї саме була овуляція, і їм треба було зайнятися сексом у вбиральні.

Перед другою вагітністю Кім вирішила знову знятися голяка

Кім розмовляє з сестрами, лежачи на канапі. Вона каже, що не може встати, щоби привітатися, бо вони з Каньє щойно кохалися, і його сім'я має в ній "промаринуватися".

"Вони (лікарі) кажуть, що треба 10 хвилин, щоби сперма запливла вгору, тож ми чекаємо на 5 хвилин більше, щоби вона помаринувалася всередині мене", - пояснює Кім сестрам, а заразом мільйонам телеглядачів.

Утім, попри всі ці намагання, мрія Кардашян про те, щоби подарувати дочці Норі братика чи сестричку поки що ніяк не хоче збуватися.

"…Може, нам треба спробувати сурогатну матір", - зазначає вона.

Нагадаємо, перша вагітність Кім була непростою, і лікарям дитинка народилася на 5 тижнів раніше.

Cкріншот із Instagram Кріс Дженнер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів