Доньки Бі Бі Кінга заявили, що їх батька вбили

26 травня 2015, 11:37

Навколо смерті легендарного блюзмена Бі Бі Кінга назріває скандал: доньки артиста заявили, що їх батька отруїли.

У сенсаційній заяви Керен Вільямс і Петті Кінг стверджують, що у всьому винні помічники Кінга, повідомляє "The Associated Press".

Мовляв, перед смертю артиста, у той час як члени сім'ї були позбавлені можливості його відвідувати, менеджер музиканта Лаверн Тоні і його особистий помічник Мирон Джонсон вчинили дії, що спровокували смерть Кінга.

Свою заяву дочки Бі Бі Кінга зробили під присягою. Зокрема, Петті Кінг, що жила в будинку батька за кілька місяців до смерті, стверджує, що бачила, як Джонсон давав її татові якусь речовину - дві краплі на язик.


Також відомо, що Джонсон знаходився біля ліжка вмираючого Кінга, тоді як родичів в цей момент поруч з ним не було.

Бі Бі Кінга отруїли?

До слова, згідно із заповітом блюзмена, менеджер Лаверн Тоні є духівником щодо його нерухомого майна, вартість якого може скласти десятки мільйонів доларів.

Водночас адвокат з нерухомого майна Кінга Брент Брайсон відкинув звинувачення на адресу помічників музиканта. За його словами, дочкам слід надати фактичні докази їх тверджень, які він назвав наклепницькими.

Три лікаря визначили, що Кінгу надавався належний цілодобовий догляд під контролем фахівців-медиків, поки він не "помер мирно уві сні", підкреслив Брайсон.

У неділю, 24-го травня, було проведено розтин тіла Кінга, після чого його повернули в морг. Результати дослідження будуть готові через вісім тижнів.

Нагадаємо, Бі Бі Кінг помер 14-го травня. Протягом 20 років музикант страждав від цукрового діабету другого типу.

Фото з Facebook Бі Бі Кінга

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів