Джейн Фонда: Думала, вмру від алкоголізму й самоти

6 липня 2015, 13:49

Американська акторка Джейн Фонда, котра викликала першу ерекцію в цілого покоління чоловіків, не думала, що доживе до 40 років.

Тепер, у свої 77, здолавши рак, переживши кілька операцій та страждаючи від остеопорозу, вона не втрачає молодості духу та пристрасті до життя.

Про це Джейн розповіла в інтерв’ю "The Mirror", повідомляє "Contact Music".

"Коли я була юна, я ніколи не думала, що протримаюся довше 30 років. Гадала, що я вмру від алкоголізму та самотності. Ви знаєте, що вийшло зовсім не так", - поділилася Фонда.


Зірка підкреслила, що завжди була активною фізично, і досі інтенсивно займається спортом, хоча й має два протезовані суглоби.

Джейн Фонда в 77 ще юна душею

"Я вірю в те, що коли ти старішаєш, твій розум здатен подолати чимало слабкостей твого тіла, зберігаючи юність духу та пристрасть до всього, що може запропонувати тобі життя", - зазначила акторка й фітнес-ікона.

"Ти все одно можеш привнести в свій світ багато бадьорості та рішучості, якими б благенькими не були твої коліна, чи скільки б суглобів тобі не замінили", - запевнила Джейн.

Акторку приємно дивує те, що їй досі пропонують ролі, адже суспільство, зокрема Голлівуд зазвичай "знецінюють" літніх жінок, котрі втрачають вроду.

Джейн заявила, що не має жодної "секретної формули" вічної молодості.

"Я дбаю про те, щоби отримувати вночі по 8-9 годин сну. Намагаюся уникати сонця, щоби захистити шкіру. Майже щодня займаюся спортом та їм найздоровішу органічну їжу, яку лише можу знайти. Я, безсумнівно, більш упевнена в собі та щасливіша, ніж була багато років тому", - підсумувала вона.

Нагадаємо, після 70 років у Джейн Фонди й секс став кращий.

Фото з Twitter Джейн Фонди

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів