Кіркоров: Пишатимусь, якщо опинюся в "чорному списку" України

19 серпня 2015, 14:39

Російський співак Філіп Кіркоров, який носить на середньому пальці голову Путіна, фактично попросився до "чорного списку" України.

Артист заявив, що залюбки їздитиме до окупованого Криму. І він не бачить у цьому нічого поганого. Про це Кіркоров заявив у коментарі "Super.ru".

"Мені дуже соромно за низку своїх вчинків у житті, які я здійснював по-молодості, через недосвідченість. Напевно щось ще буде відбуватися в моєму житті, про що я потім шкодуватиму. Але про те, що я сьогодні тут, я точно жаліти не буду, - сказав Філя.

"Три дні поспіль тут, у таборі "Артек", ми з Ігорем Крутим спостерігали, як радіють діти, які приїхали на конкурс. Їхні батьки щасливі. І якщо мене внесуть в якісь списки за те, що я брав участь у дитячому святі, три дні провів у Криму і дарував людям радість, - що ж, цим я тільки пишатимуся", - додав він.


Водночас Кіркоров не розумує, за що Україна вносить у "чорний список" артистів, які їздять до окупованого Криму.

Кіркоров не розуміє, чи робить вигляд, що не розуміє, чому українців ображають співи в Криму?

"Санкції та "чорні списки" - за що? За участь у "Дитячій Новій хвилі" - конкурсі, де виступають талановиті діти? За бажання заспівати людям про кохання? Я ніколи не займався політикою, я приїжджаю до своїх прихильникам не з політичними маніфестами, а з музикою і бажанням відволікти людей від напруженій атмосфери в суспільстві", - сказав він.

Співак пафосно зауважив, що своєю творчістю він намагається "зберегти ту ниточку, яка все ще пов'язує людей".

"Я розумію, що в нинішній непростий час мій приїзд, як ніколи, важливий людям. Тому я як співав тут, так і співатиму. Вже без малого 30 років поспіль. Зараз будується міст, я знаю. Може колись я доживу до часу, коли зможу приїхати з Анапи до Ялти вже не через паром, а по красивому мосту і дати шикарний концерт", - додав Філіп.

Нагадаємо, нещодавно Кіркоров хвалився перснем у вигляді голови президента Росії Володимира Путіна.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів