Мадонна отримала визнання Пенна і велить цілувати їй ноги?

22 вересня 2015, 14:47

Американська співачка Мадонна тріумфує: її екс-чоловік Шон Пенн нарешті визнав її музичний талант. Зірка похвалилася цим перед слухачами на нещодавньому.

А ще, подейкують, артистка підтримує сувору дисципліну серед своїх танцівників, і тих, хто завинив, змушує цілувати собі ноги.

Про це пише "Contact Music".

Про "капітуляцію" Шона Пенна Мадж оголосила зі сцени 19-го вересня, коли виступала в Брукліні. Вона розповіла, що актор був присутній на одному з її попередніх концертів і потім прислав їй листа.


"Минулого разу він був на моєму шоу 30 років тому, коли я виступала в "Madison Square Garden", і дуже засмутився через те, що я вдягла надто відвертий костюм. Я не брешу!", - поділилася Мадонна.

"Після шоу він написав мені листа і сказав, що нарешті оцінив моє мистецтво. Ось що я хочу сказати про шлюб, окей? Тридцять, блін, років минуло", - зазначила співачка.

Сподіваймося, що Мадонна милостиво пробачила Шонові Пенну те, що він стільки років її недооцінював. А от одному з її танцівників, подейкують, пощастило менше.

Як розповіло джерело "NY Daily News", молодик запізнився на репетицію та кілька хвилин і "вибачався мов скажений", але сувора зірка змусила його в якості покарання цілувати їй ноги.

Іще інформатор додав, що перш ніж Мадонна вийде на сцену для перевірки звуку, звідти мають бути хутко прибрані всі пляшки з водою – бо зірка ненавидить вигляд напівпорожніх пляшок. Спеціально для співачки в приміщенні запалюють свічки, бо їй подобається цей запах.

Як відомо, шлюб Мадонни з Пенном, який було розірвано в 1989-му, не був безхмарним. Подружжя сварилося, а якось актор ударив жінку бейсбольною битою. Але наразі всі образи, схоже, лишилися в минулому. Нещодавно співачка показала в своєму Instagram фото їхнього з Шоном поцілунку.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів