Джолі та Пітт стануть батьками сирійського біженця?

22 вересня 2015, 14:08

Багатодітне сімейство Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, кажуть, незабаром поповниться новою дитиною. Джолі мріяла одразу про трьох дітлахів, але Пітт не погодився.

Голлівудському подружжю приписують бажання всиновити сирійського сироту. Про це повідомляє "Radar Online" з посиланням на джерела з оточення акторської пари.

Кажуть, Бред і Анджеліна після довгих обговорень вирішили, що час ощасливити ще одного малюка. Вибір пав на дитину з Сирії.

"Під час поїздки з гуманітарною місією Анджеліна зустріла трьох осиротілих братів - хлопчиків з Сирії. Середня дитина трохи говорить англійською. У Анджеліни розривалося серце, коли вона слухала про те, як їхній будинок розбомбили. Їхній батько пропав під час війни, мати загинула під бомбардуваннями. Старший з хлопчиків був дуже тихим і не відходив від Анджеліни ні на крок", - розповів інформатор.


Джолі знайшла ще одну дитину для себе й Пітта?

Актриса так перейнялася долею хлопчаків, що закортіла усиновити усіх трьох. Та Бред заявив, що проти такого рішення.

"Виховувати дев'ятьох дітей замість шістьох - це для нього занадто. Бред не був упевнений в тому, як це вплине на вже наявних у них дітей. Енджі не стала сперечатися - вона зрозуміла, що це не спрацює", - розповів інформатор.

Подейкують, Джолі й Пітт наразі готують усі необхідні папери, аби взяти одну дитину.

Самі ж актори традиційно не коментують чутки про нове усиновлення.

Нагадаємо, нещодавно Джолі-Пітти почали серйозно перейматися через бажання рідної доньки Шайло бути хлопчиком.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів