Рідні Фріске поскаржилися на Шепелєва в органи опіки

14 жовтня 2015, 16:16

Протистояння між родиною покійної російської співачки Жанни Фріске та її цивільним чоловіком - телеведучим Дмитром Шепелєвим набирає нових обертів.

Сім'я Жанни написала заяву до органів опіки на батька свого єдиного онука Платона, повідомляє "Life News".

У Фріске запевняють, що після смерті коханої Шепелєв розірвав з ними стосунки і намагається максимально перешкоджати тому, щоб маленький онук зустрічався з ними.

Рідні співачки вимагають, аби їм дозволили проводити з Платоном хоча б два дні на тиждень.


"Якщо він не піде на контакт, тоді ми дане рішення зафіксуємо в судовому порядку. У нього ніхто не збирається забирати дитину. Ми просто хочемо домогтися дотримання законодавства, бо всі родичі, включаючи бабусю, дідуся і рідну тітку, мають право спілкуватися з дитиною", - заявив адвокат сім'ї Фріске Олександр Карабанов.

Рідні Фріске поскаржилися на Шепелєва

Шепелєв традиційно відмовляється від коментарів з питання сімейних негараздів, але після заяви в органи опіки відповідати йому все-таки доведеться.

Нагадаємо, нещодавно телеведучий Дмитро Шепелєв написав заяву на свого колишнього тестя: він заждав, аби правоохоронні органи притягнули 63-річного Володимира Фріске до кримінальної відповідальності за погрози вбивством.

Як відомо, після смерті Жанни між її сім'єю та цивільним чоловіком почалися сварки. Рідні співачки кажуть, що Дмитро піариться на синові й продає його знімки.

Та насправді ж інтерв'ю для всіх телеканалів роздає батько Жанни Володимир Борисович, а фото маленького Платона регулярно з'являються тільки на сторінці сестри співачки Наталії Фріске в соцмережах. А сам Шепелєв взагалі не дає ніяких коментарів або заяв ані про смерть Жанни, ані про життя їхнього сина Платона.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів