Американські поліцейські закликають бойкотувати Тарантіно

28 жовтня 2015, 12:44

Поліційські з Нью-Йорку та Лос-Анджелесу засудили режисера Квентіна Тарантіно. Стражі порядку закликають бойкотувати "постачальника виродження" через те, що той взяв участь у марші проти поліцейського насильства.

Першими критикувати Тарантіно взялися у профспілці нью-йоркських правоохоронців, повідомляє "The Guardian".

"Поліцейські, яких Квентін Тарантіно називає "вбивцями", живуть не в одній з його розпусних фантазій на великому екрані. Вони ризикують, а іноді жертвують своїм життям, щоб захистити співтовариство від реальної зличинності і беззаконня. Жителі Нью-Йорка повинні дати зрозуміти цьому "постачальнику виродження", що в нашому місті ніхто не повірить його наклепницькому "поліцейському чтиву", - заявили у профспілці.

Проти Тарантіно повстали поліцейські

Своїх колег уже підтримали правоохоронці з Лос-Анджелесу - профспілка лос-анджелеської поліції долучилася до патрульних поліції Нью-Йорка у бойкоті фільмів Тарантіно, повідомляє "Deadline".


"Ми повністю підтримуємо конструктивний діалог поліції і громадян. Але риторика, яка розпалює, неприпустима - вона робить поліцейських ще більшими мішенями, ніж вони вже є. Кінорежисер Квентін Тарантіно повинен нести відповідальність за те, що назвав поліцейських вбивцями на антиполіцейському марші в Нью-Йорку", - наголосили у поліції.

Нагадаємо, днями Тарантіно взяв участь у марші проти поліцейського свавілля, виголосивши досить різку промову.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів