Памела Андерсон останньою роздяглася для "Playboy"

4 грудня 2015, 11:43

Американська актриса, модель та захисниця тварин Памела Андерсон увійде в історію як остання модель, що оголилася для журналу "Playboy".

Редактори чоловічого глянцю запросили 48-річну білявку прикрасити своїм голим тілом останню відверту обкладинку. Бо вже з березня 2016-го року друкована версія видання відмовиться від публікації фотографії повністю голих моделей, пише "Contact Music".

Для Пем новина про нову редакційну політику "Playboy" стала несподіванкою, про що жінка розповіла в "Entertainment Tonight".

"Я така: "Ви що, серйозно?!". Але потім подумала, що це, напевно, добре. Адже важко конкурувати з Інтернетом", - зауважила Андерсон.


Та знятися востаннє голою для чоловічого глянцю модель погодилася не одразу. Спершу Памела порадилася зі своїми синами - 19-річним Брендоном і 17-річним Діланом.

"Я сказала їм: "Хеф щойно сказав, що хоче, аби я стала останньою на обкладинці "Playboy". На що Брендон мовив: "Мам, ти повинна це зробити. Ми виросли і більше не ніяковіємо за тебе. Ти ж знаєш, що ми вважаємо тебе найкращою", - зізналася актриса.

До слова, Андерсон вдячна, що її знову запросили позувати для чоловіків. За словами білявки, останнім часом вона вже почала переживати, що старіє й нікому вже не потрібна.

Нагадаємо, нещодавно Памела знялася для іншого видання, де приміряла образ ретро-образ брутально-сексуальної повелительки кухні.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів