Джаред Лето судиться через Тейлор Свіфт

10 грудня 2015, 17:52

Американський актор і співак Джаред Лето подав до суду на журналістів. Причиною стало відео артиста, де він глузує зі співачки Тейлор Свіфт.

Лідер гурту "30 Seconds To Mars" звинувачує видання "TMZ" і компанію-власника "Warner Bros." у публікації вкрадених кадрів, повідомляє "The Hollywood Reporter".

У заяві Лето йдеться, що редакція опублікувала відео, знаючи, що воно належить акторові, і що вона не має право демонструвати його без дозволу.

"Ким би ми не були, ми повинні мати можливість вільно висловлювати свої думки у себе вдома, не боячись, що наші невідфільтровані слова чи дії побачить і почує весь світ. Я вирішив подати до суду не тому, що мені дуже цього хочеться, але в надії, що це вплине на людей, і вони перестануть підтримувати публікацію вкраденого, задумаються над шкодою, яку приносять подібні дії", - зауважив Джаред.


Лето вважає, що кожен має право на свою думку і на приватність

На скандальному відео Лето слухає альбом Тейлор Свіфт "1989" та паралельно іронічно коментує творчість співачки. Наприкінці ролика актор грубо зазначає: "Та ну її. Мені плювати на неї".

До речі, Джаред уже встиг вибачитися перед Тейлор. У своєму Twitter він написав, що насправді вважає співачку чудовою і шкодує, що зачепив когось з її шанувальників.

Нагадаємо, наразі Джаред Лето буцімто зустрічається зі співачкою Майлі Сайрус. Щоправда, кажуть, парочка разом лише заради сексу.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів