Міла Куніс розповіла, як вони зійшлися з Катчером

20 липня 2016, 13:11

Американська актриса Міла Куніс, котра незабаром народить вдруге від свого чоловіка Ештона Катчера, вирішила поділитися їхньою лав-сторі.

За словами зірки, усе відбувалося майже як у комедіях "Друзі по сексу" та "Більше, ніж секс".

Про це Міла розповіла в американському ток-шоу, пише "People".

Куніс і Катчер, котрі колись разом знімалися в серіалі "Шоу 70-х", відтоді не переставали спілкуватися, проте зовсім по-новому актриса поглянула на нього, коли зустріла на одній із церемоній нагородження. Ештон тоді саме розійшовся з Демі Мур.


"Я бачу цього хлопця, бачу його спину, і він дуже високий. А потім він обертається, і якби ми були у фільмі, то мала б заграти музика, і вступили б скрипки. Думаю, спочатку мені дух перехопило – я подумала: "Дідько, він симпатичний", - поділилася Куніс.

Міла Куніс згадала їхню з Катчером лав-сторі

Вони поспілкувалися, і Ештон запросив давню знайому до себе додому на вечірку. Як потім з'ясувалося, він мав намір звести її з одним зі своїх друзів, проте сталося не так, як гадалося.

"Коротше кажучи, я не пішла звідти до наступного ранку", - зізналася Куніс, підкресливши, що вперше лишилася з кимось на ніч, не перебуваючи в стосунках.

Зі слів актриси, спочатку й близько не йшлося про якісь "ексклюзивні" відносини. Вони з Катчером домовилися, що зустрічатимуться і з іншими людьми, але тривало так лише три місяці. Потім вони стали парою.

"Ми почали зустрічатися з думкою, що ми обоє ніколи не одружимося. А за рік ми сказали одне одному: "Давай завтра", - розповіла Міла.

Нагадаємо, восени 2014-го року в пари народилася донечка Вайатт Ізабелла, а влітку 2015-го вони вирушили до вівтаря.

Фото з Instagram Катчера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів