Депп дає $7 мільйонів на благодійність, Хьорд вважає, що мало

26 серпня 2016, 10:20

Той, хто гадав, що з укладенням угоди про розлучення між акторами Джонні Деппом та Амбер Хьорд усе цікаве закінчилося, помилився.

Зірка "Піратів Карибського моря" перерахував частку з тих 7 мільйонів доларів, про які домовилися сторони, безпосередньо благодійній організації та дитячій лікарні, обраним самою Хьорд. Проте акторка та її адвокати незадоволені.

Про це пише "People".

По 3,5 мільйона доларів отримають від Джонні організація "American Civil Liberties Union" та Лос-Анджелеська дитяча лікарня. Перший платіж і туди, і туди уже зроблено, причому актор вирішив обійтися без посередників у цій справі.


В заяві від імені Деппа його речник окремо відзначив глибоку повагу, яку викликає в актора щедрість його екс-дружини.

Депп вирішив без посередників віддати $7 мільйонів на благодійність. З усією повагою до екс-дружини

Тим часом екс-дружина та її адвокати геть не в захваті. Вони наполягають, що Депп намагається змінити умови угоди про розлучення.

На думку представників Хьорд, завдяки тому, що Депп перераховує гроші до благодійних організацій напряму, він отримує податкові пільги. І в такому разі мусить віддати на добрі справи не 7, а 14 мільйонів, причому одразу, а не "по шматках".

Інакше ж адвокати Амбер розглядатимуть усе це як "прозору спробу" з боку радників Джонні уполовину зменшити виплати його клієнта.

Нагадаємо, після кількох місяців судової війни і взаємного обливання брудом у ЗМІ Депп і Хьорд, чий шлюб тривав лише 15 місяців, домовилися про розлучення. Актриса заприсяглася віддати на добрі справи всі 7 мільйонів доларів, які виплатить їй екс-чоловік.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів