Джолі зрадила Пітта зі східним мільярдером?

6 жовтня 2016, 15:47

Названо ще одну імовірну причину того, чому голлівудська зірка Анджеліна Джола зненацька подала на розлучення з Бредом Піттом.

Подейкують, на її горизонті з'явився інший – мільярдер та філантроп із Близького Сходу. Йому за 50.

Про це розповіло джерело журналу "Star", пише "Ace Showbiz".

Анджеліна та її новий таємничий друг зустрічалися на різних благодійних заходах. Багатій, котрий здобув освіту в Оксфорді, опікується тими самими гуманітарними напрямками, що й 41-річна актриса.


"Енджі зізналася Бреду, що закохалася в іншого чоловіка. Їм доводиться ховати свої почуття, але в останні 6 місяців вони потай зустрічаються, коли мають таку змогу", - повідомив інформатор.

У Анджеліни Джолі роман з мільярдером?

Причому, зі слів джерела, своє зізнання чоловікові Джолі зробила якраз перед тим, як вони мали летіти з Франції до Америки. Нагадаємо, саме під час польоту між акторами буцімто спалахнула велика сварка, на захист мами став старший син Меддокс, і Пітт підняв на хлопця руку.

"Спершу Бреда це ошелешило – він був засліплений зізнанням Енджі. А потім він знавіснів. Це було некрасиво", - розповів співрозмовник видання.

Як додає інформатор, чоловік, яким захопилася Джолі, одружений. І розлучення його дружина давати не бажає.

Варто зазначити, інформатор видання "Gossip Cop" категорично не підтвердив цієї історії. Він запевнив, що в розлученні Бреда та Анджеліни не фігурує жодна третя особа.

Нагадаємо, раніше в "розлучниці" записали акторку Маріон Котійяр, запідозривши її в романі з Бредом Піттом. Проте зірка "Життя в рожевому кольорі" все спростувала і, до того ж, виявилася вагітною від свого цивільного чоловіка.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів