Лікар Каньє Веста: У нього тимчасовий психоз

23 листопада 2016, 13:22

З'явилися подробиці госпіталізації американського репера Каньє Веста.

Дзвінок до поліції того дня здійснив особистий лікар артиста Майкл Фарзам, повідомивши диспетчерові, що в пацієнта "тимчасовий психоз", і що він може бути агресивним.

Про це джерела в правоохоронних органах розповіли "TMZ".

Спілкуючись із диспетчером, Фарзам назвав свого пацієнта "Джимом Джонсом, 39 років", який "страждає на тимчасовий психоз внаслідок безсоння та зневоднення". Лікар застосував код 5150, що в системі соцзабезпечення штату Каліфорнія означає примусову психіатричну госпіталізацію.


Каньє Веста госпіталізували з підозрою на психоз

Також Фарзам попередив, що "Джим Джонс" може вдатися до насильства, коли по нього приїдуть. І що він уже намагався напасти на персонал спортзали.

Нагадаємо, за протоколом 5150 Каньє Вест, із міркувань безпеки, був припнутий наручниками до ношів, поки його везли в лікарню для оцінки психічного стану.

Як повідомило джерело "People", Кім Кардашян перебуває в шпиталі коло свого чоловіка.

Інформатор видання припускає, що причиною зриву Веста могла стати не лише перевтома артиста, а й те, що саме в листопаді 9 років тому померла його матір Донда, яку Каньє дуже сильно любив.

Нагадаємо, госпіталізації Каньє Веста передувала його емоційна промова на концерті зі звинуваченнями на адресу Бейонсе. Решта виступів гастрольного туру репера скасовані.

До слова, поведінку Веста під час того шоу прокоментував один із його колег, Snoop Dogg. Опублікувавши відео в своєму Instagram, артист підписав: "Цей нігер божевільний". Було це ще до госпіталізіції Каньє, одначе Snoop Dogg досі не видалив свого посту.

This nigga crazy 🤓

Відео, опубліковане користувачем snoopdogg (@snoopdogg) Лис 20, 2016 о 8:50 PST

Фото з Instagram Кардашян, відео з фотоблогу Snoop Dogg

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів