Мати Керрі Фішер померла, переживши доньку на 1 день

29 грудня 2016, 07:52

Американська актриса та співачка Деббі Рейнольдс, зірка Золотого Голлівуду та мати "принцеси Леї" Керрі Фішер пішла з життя, переживши кохану доньку лише на один день.

28-го грудня в 84-річної Деббі стався інсульт, внаслідок якого вона померла в лікарні.

Про це повідомляє "TMZ".

Деббі Рейнольдс пішла з життя через день після смерті дочки

Зі слів сина покійної, Тодда, якраз перед інсультом вона сказала йому: "Я так сумую за нею, я хочу бути з Керрі". Вони саме обговорювали деталі похорону, коли матері стало зле.


"Вона з Керрі", - поділився Тодд із журналістами.

Джерела, наближені до родини, розповіли, що здоров'я Рейнольдс в останній рік погіршилося, і що вона вже пережила кілька інсультів. Одначе доччина смерть остаточно підкосила жінку.

Деббі Рейнольдс відома за ролями в таких фільмах, як "Ті, що співають під дощем", "Павутиння Шарлотти", "Мати", "За канделябрами".

Деббі з маленькою Керрі

Деббі Рейнольдс тричі була заміжня. Керрі й Тодда вона народила від першого чоловіка, співака Едді Фішера, з яким гучно розлучилася в 1959-му через його роман із Елізабет Тейлор.

Стосункам Деббі та Керрі присвячений фільм "Листівки з того світу", знятий за мотивами напівавтобіографічної книги Фішер у 1991-му. У ньому знялися Ширлі Маклейн та Меріл Стріп.

Рейнольдс один раз номінувалася на "Оскар" і кілька разів – на "Золотий глобус", пише "Imdb".

Нагадаємо, 60-річна Керрі Фішер пішла з життя 27-го грудня. Перед цим вона кілька днів провела в реанімації на апараті штучної вентиляції легень.

Фото з Twitter, відео з YouTube

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів