Кеті Холмс підтримала убитого горем Тома Круза

15 лютого 2017, 11:01

Голлівудського актора Тома Круза, який днями втратив матір, узялася заспокоювати його колишня дружина, актриса Кеті Холмс.

Екс-подружжя не спілкувалося кілька років. Та трагедія в сім'ї Круза розтопила лід, що був між Томом і Кейт.

Про те, що Холмс підтримала колишнього чоловіка у важкий для нього час, повідомляє "In Touch Weekly" та "The Hollywood Life".

"Кеті Холмс простягнула руку допомоги ексу Тому Крузу й висловила свої співчуття з приводу смерті його матері", - розповіло джерело.


Як відомо, мама актора Мері Лі померла у віці 80 років. Жінка пішла з життя уві сні.

"Том був вражений втратою своєї мами. Вони були дуже близькі", - додали в оточенні Круза.

Холмс узялася втішати Круза

Як відомо, Том Круз і Кеті Холмс одружилися в листопаді 2006-го року. Та в серпні 2010-го пара розлучилася. В них є спільна донька Сурі, якій нині вже 10 років.

Останні роки Том уникав спілкування не лише з Кеті, а й з донькою.

"Спершу вони спілкувалися через Skype і текстові повідомлення, але це різко обірвалося. Він (Том) використовував свої зобов'язання перед фільмом в якості виправдання, але правда в тому, що Сурі більше не має для нього великого значення", - казали раніше джерела з оточення актора.

"Том їсть, дихає і спить з думками про саєнтологію. Він відсторонився від Кеті, а потім де-факто й від Сурі, через її зв'язок із Кеті. Він не бачив її з тих пір, коли їй було сім років", - додав інформатор.

Та восени минулого року з'явилися чутки, що Круз таки поновив спілкування з Сурі.

Нагадаємо, наразі Кеті Холмс має стосунки із зіркою "Джанго звільненого" Джеймі Фоксом. Подейкували, що пара навіть таємно побралася.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів