Міранда Керр показала свою весільну сукню в стилі Грейс Келлі. ФОТО

17 липня 2017, 10:30

Австралійська супермодель Міранда Керр вийшла заміж у сукні в стилі Грейс Келлі, а в день свого весілля особисто готувала їсти своєму новоспеченому чоловіку, мільярдеру Евану Шпігелю.

Подробицями свого найщасливішого дня 34-річна красуня поділилася з Vogue.

Зі слів Міранди, їй хотілося, щоби її весільне вбрання було схоже на те, в якому кінодіва Грейс Келлі в 1956-му році виходила заміж за князя Монако Реньє. Мрію Керр здійснила Марія Грація К'юрі з Dior.

У день свого весілля Керр хотілося бути схожою на Грейс Келлі

"Сукня, котра повністю тебе вкриває, створює відчуття чистоти і загадки", - поділилася Міранда.


"З модою в мене пов’язано багато веселощів, я звикла бути більш дикою, вільною, богемною. Але в цей період мого життя мій стиль більш стриманий. Найбільшими моїми джерелами натхнення завжди були Грейс, Одрі Хепберн і моя бабуся, у котрій у її 80 є невимушений шик: гарні брюки, біла блуза, шалик, невеличкі підбори", - зазначила вона.

Супермодель вийшла заміж у сукні від Dior

"Коли я була юна, моя бабуся сказала мені: "Мірандо, чоловіки - це візуали. Важливо добре виглядати." Я їй: "Добре, ба", - пригадала красуня.

Стоячи біля вівтаря з коханим чоловіком, розчулена Керр плакала. Її 6-річний син від Орландо Блума, Флінн, відповідав за обручки.

Керр із К'юрі

Незвичайним був весільний бенкет: улюблену Еванову страву – смажену курку з курку мою і лимоном – Міранда зготувала для нього власноруч. Для гостей таку саму вже зробили кухарі.

Нагадаємо, до весілля пара не займалася сексом. Як свого часу пояснила Керр, Шпігель "дуже традиційний".

Фото з Instagram Керр

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів