"Мене ніщо не зупинить": 56-річна Діон топлес з'явилася на обкладинці глянцю та розказала, як опирається невиліковній хворобі

23 квітня, 12:30

Канадська співачка Селін Діон стала героїнею травневого номеру французького Vogue.

У інтерв'ю зірка, в якої декілька років тому виявили рідкісну хворобу, синдром ригідної людини, розповіла, як намагається навчитися з нею жити, поки лікування не винайдено, та що робить для того, щоби чимшвидше повернутися на сцену.

На сміливих глянцевих фото 56-річна артистка постала в луках від Alaïa, Saint Laurent, Jacquemus та Schiaparelli, а для обкладинки вбралася в сорочку на голе тіло та екстраміні від Bаlenciaga.

Селін Діон в останні роки рідко показується на публіці. Це її перша фотосесія від моменту постановки діагнозу

Селін Діон в останні роки рідко показується на публіці. Це її перша фотосесія від моменту постановки діагнозу

"Відповідь проста. Я в порядку, але це багато роботи. Крок за кроком", - відказала Селін на питання, як вона почувається.

"Я не подолала хворобу, вона досі в мені та завжди буде. Я сподіваюся, що ми знайдемо диво, спосіб вилікувати її завдяки науковим дослідженням, але наразі я маю навчитися з нею жити. Отже, це я, тепер із синдромом ригідної людини. П'ять днів на тиждень я проходжу спортивну, фізичну та вокальну терапію. Працюю з пальцями ніг, колінами, литками, пальцями, співом, голосом... Тепер я маю навчитися жити з цим та припинити задавати собі питання. Спершу я питала себе: чому я? Як таке сталося? Що я зробила? Це моя провина?", - зізналася співачка.

Зі слів артистки, СРЛ вражає одну людину на мільйон

Зі слів артистки, СРЛ вражає одну людину на мільйон

"Життя не дає тобі жодних відповідей. Ти маєш просто жити його! У мене ця хвороба з невідомої причини. Як я це бачу, в мене є два варіанти. Або я тренуюся як спортсменка і супертяжко гарую, або я вимикаюся і все скінчено, я сиджу вдома, слухаю свої пісні, стаю перед дзеркалом та співаю самій собі. Я обрала працювати з усім моїм тілом та душею, з голови до ніг, разом із медичною командою. Я хочу бути якомога кращою. Моя мрія - знову побачити Ейфелеву вежу!", - заявила вона.

У 2016-му році Діон стала вдовою. Від покійного чоловіка Рене Анджеліна в артистки лишилося троє синів: Рене-Чарльз, Нельсон та Едді

У 2016-му році Діон стала вдовою. Від покійного чоловіка Рене Анджеліна в артистки лишилося троє синів: Рене-Чарльз, Нельсон та Едді

Зі слів Діон, їй додає сил любов рідних та шанувальників, а ще підтримка її команди. Зірка усвідомлює, що не всі хворі на СРЛ мають доступ до медичної допомоги такого рівня, як має вона, і вважає це дарунком.

"Окрім цього, в мені ж сила. Я знаю, що мене ніщо не зупинить", - запевнила артистка.

Селін не має наміру здаватися хворобі

Селін не має наміру здаватися хворобі

Повернутися на сцену - це мрія Діон, але коли це станеться, вона поки не може робити прогнозів, мовляв, її тіло їй скаже, як настане час.

"Моя мрія - це жити в теперішньому. Одним днем. Мені справді дуже пощастило. І зніматися в фотосесії для Vogue France - це честь для мене, оскільки в 30, коли в мене було ліпше здоров'я та врода, мені цього не пропонували. Я пишаюся тим, що в 55 років (56 артистці виповнилося наприкінці березня - ред.) мене запрошують показати мою красу", - сказала Селін.

"Але що таке краса? Краса - це ти, це я, це те, що всередині, це наші мрії, це сьогодні. Краса - це те, що нас оточує, ось вона де. Є люди, які бачать її, і є люди, які приглядаються до неї. Сьогодні я жінка, яка відчуває силу і позитив щодо майбутнього. Одним днем", - зазначила виконавиця.

Нагадаємо, Селін Діон - одна з багатьох світових зірок, хто підтримав Україну після початку повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів