Зима близько, а вони селфляться: зірки "Гри престолів" наробили спільних ФОТО

8 серпня 2017, 10:20

У фантастичному світі "Пісні льоду і полум’я", вигаданому Джорджем Мартіном, не було смартфонів та соцмереж. Зате актори "Гри престолів" у вільний від зйомок час їх використовують, на радість численним шанувальникам.

Спільні селфі зробили Мейсі Вільямс і Софі Тернер, а ще Емілія Кларк і Кіт Харінгтон – причому останнє за добу набрало вже понад 2 мільйони лайків.

"Заждіть… люди, хіба я вам ще не сказала?! Так. Тепер, якщо він лише схилить переді мною своє чортове коліно, не буде жодних проблем", - написала Емілія, маючи на увазі, що Джон Сноу мусить присягнути на вірність Дейнеріс Таргарієн.

А Вільямс і Тернер 7-го серпня святкували не лише возз’єднання своїх героїнь на екрані, а й дуже особливу для себе дату – день, коли вони пройшли кастинг на ролі Ар'ї та Санси Старк.


Happy 7th August 🕺🏻🤸🏻‍♂️⭐️

Допис, поширений Maisie Williams (@maisie_williams) Сер 7, 2017 о 1:14 PDT

Вітаючи подругу, Софі у своєму Instagram написала, що Мейсі – її споріднена душа.

До слова, дівчата зізналися Entertainment Tonight, що "багато лажали" у сцені зустрічі сестер, бо страшенно хвилювалися й не могли зосередитися.

"У нас не виходило втримати незворушний вираз обличчя! Наші відносини такі близькі, але лише в веселому плані, не в діловому. Я нервувалася. Я була просто в жаху. Це ніби грати перед своєю мамою", - зізналася Тернер.

Happy 7th August my soulm8 👯 @maisie_williams

Допис, поширений Sophie Turner (@sophiet) Сер 7, 2017 о 2:07 PDT

"Нам обом було ніяково робити це одна перед одною. Нам знадобилося кілька годин, щоби стати серйозними і таки це зробити. Потім на зйомках уже все було добре, і ми змогли сконцентруватися, але було дуже важко увійти в образ, коли навпроти мене стояла Софі", - підтвердила Вільямс.

Нагадаємо, на знак своєї дружби Софі та Мейсі навіть зробили однакові татуювання.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів