Мерилін Менсон: Бібер – дівчисько з мозком як у білки

17 жовтня 2017, 14:47

Американський рокер Мерилін Менсон проїхався по канадському співакові Джастінові Бібері.

На думку 48-річного артиста, юна зірка – "дівчисько", ще й рівнем інтелекту не відрізняється від білки.

Менсона "понесло" під час радіоінтерв’ю, пише Ace Showbiz.

Пригадавши торішній конфлікт музикантів через те, що Мерилінове фото було без його дозволу надруковане на фірмовій атрибутиці канадця, ведучий запитав у рокера, чи не час йому вже "надавати копняків під дупу" тому Джастінові Біберу.


"Ні, я не люблю битися з дівчиськами, тож я не хочу битися з Джастіном Бібером", - відказав Менсон.

Менсон пояснив, чому не битиме Бібера

На питання ведучого, що, на його думку, думав собі Бібер, коли "позичав" обличчя іншого артиста, Мерилін відказав: "Я не знаю, бо я не в курсі, як користуватися мозком білочки".

Варто зазначити, що зовсім нещодавно, в іншому радіоінтерв’ю Менсон запевнив, що Бібер його перепросив за той випадок, і між ними більше немає жодної ворожнечі.

До слова, також рокер розповів, як почувається після нещасного випадку, який стався з ним під час виступу 30-го вересня. Внаслідок падіння декорацій Менсон отримав подвійний перелам малої гомілкової кістки. Його прооперували та вставили пластину й 11 гвинтів.

Зі слів Мериліна, тепер він лежить із ногою, закутою в гіпс, і страшенно з цього приводу злий. Але розуміє, що могло бути гірше.

"Мені могло розтрощити череп та ребра. В тій області я маю невеликі подряпини, але знадобилося шестеро людей, щоби зняти це з мене. Було схоже, ніби я борюся з велетенським залізним чудовиськом", - зазнався він Yahoo!.

Нагадаємо, на Менсона впали підвісні декорації в вигляді величезних пістолетів. Концерт зупинили, й артиста, що конав від болю, хутко доправили до лікарні.

Фото з Instagram Менсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів