Кардашян і Весту народили третю дитину

16 січня 2018, 19:39

Американська реаліті-зірка Кім Кардашян та репер Каньє Вест втретє стали батьками. 15-го січня сурогатна мати народила зірковій парі доньку.

Цю новину сама Кім повідомила через свій сайт, пише The Daily Mail.

"Вона тут! Ми так її любимо!", - починається пост Кардашян.

У Кім і Каньє тепер троє дітей

"Ми з Каньє щасливі оголосити про народження нашої здорової, красивої доньки. Ми надзвичайно вдячні нашій сурогатній матері, котра здійснила нашу мрію, зробивши нам найбільший подарунок, який лише можна зробити, і нашим дивовижним лікарям та медсестрам за їхню особливу турботу. Норт і Сейнт у веичезному захваті від зустрічі зі своєю маленькою сестричкою", - написала зірка.


Новонароджене дівча важить 3 кілограми 345 грамів. Імені доньки Кім і Каньє поки не повідомили.

Як відомо, Кардашян із Вестом звернулися до сурогатної матері після того, як зірка перенесла викидень. Попередні вагітності та пологи Кім були дуже важкі, тож лікарі дуже не радили їй виношувати третю дитину самій.

Нагадаємо, як вдалося вивідати журналістам, гонорар сурогатної матері зіркового подружжя становить 45 тисяч доларів. А у жорсткому контракті були навіть такі пункти, як заборона на фарбування волосся під час вагітності та споживання сирої риби, обмеження щодо кави та сексу.

Фото з Instagram, з сайту Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів