Зірка "Таємниць Смолвіля" хотіла затягти Емму Уотсон до секс-секти?

25 квітня 2018, 11:26

Американську актрису Елісон Мек, відому за серіалом "Таємниці Смолвіля", арештували за звинуваченням у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації.

Вона вербувала жінок для секти NXIVM, причому серед її жертв могли опинитися й зірки: Емма Уотсон та співачка Келлі Кларксон.

Встановлено, що Елісон зв'язувалася з обома ними через Twitter, запрошуючи поспілкуватися на тему "жіночого руху".

Еллісон Мек вербувала секс-рабинь для секти

Про це пишеть The Telegraph та The Hollywood Reporter.


Жінок, котрі потрапляли до секти, експлуатували та силували до занять сексом із її керівником, "лордом" Кітом Реньєром. Їм ставили тавро в зоні геніталій - випалювали символ, що містив його ініціали. Жінок примушували тримати жертву і фільмувати катування. В секті лишався компромат на секс-рабинь, зокрема їхні голі фото, щоби вони не могли піти з секти.

35-річна Мак у цій організації буцімто належала до високого рангу "майстра".

Еллісон своєї провини не визнає. Жінка скоро має вийти під заставу в розмірі 5 мільйонів доларів та перебуватиме під домашнім арештом, поки триватиме слідство.

Нагадаємо, торік зірка серіалу "Хор" Марк Саллінг визнав себе винним у зберіганні дитячого порно. В нього було знайдено величезну колекцію фото- та відеоматеріалів садистського характеру, на яких фігурували навіть 3-річні діти. Актор не став чекати вироку суду і повісився.

Фото з Instagram Мек

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів