Харасмент чи клімакс: навколо покійного радянського режисера Гайдая розгорівся секс-скандал

9 грудня 2018, 11:45

Радянська та російська акторка Наталія Варлей звинуватила у домаганнях режисера Леоніда Гайдая, нині вже покійного, написавши про це у своїх мемуарах. Скандальні одкровення вже прокоментувала вдова кінодіяча, актриса Ніні Гребешкова, пояснивши їх "клімаксом" 71-річної Варлей.

У книзі спогадів, яку вона назвала "Канатоходка", Варлей розказала про епізод, який буцімто стався під час зйомок "Кавказької полонянки", фільму, що приніс їй гучну кінославу. Про це пише "Комсомольская правда".

"Кавказька полонянка" вирішила розказати про харасмент у своїх мемуарах

Зі слів Наталії, після святкування дня народження "Шурика" Олександра Дем'яненка режисер зайшов разом із нею до її готельного номеру, де, замкнувши двері, спробував її поцілувати.

"...Я була дівчина циркова, сильна, з миттєвою реакцією, тому в одну секунду я Гайдая не лише відштовхнула, але й виштовхала з номеру, закрила двері та замкнула на ключ (просто-таки сцена з Сааховим із фільму!)...", - написала Варлей.


"Покаранням" за цей вчинок для актриси стало те, що їй несподівано не дозволили самій озвучувати свою героїню. І пісню Ніни заспівала не Варлей, як планувалося від початку, а запрошена співачка.

Варлей та Гайдай на зйомках. Режисер помер у 1993-му році

Тим не менш, згодом Варлей навіть потоваришувала з Гайдаєм та знялася в його "12 стільцях". Зі слів актриси, з Гребешковою вони досі друзі, а донька та онука режисера їй "рідні люди". Як написала Наталія, під кінець свого життя Леонід називав її своєю улюбленою акторкою та перепросив за те, що не дав їй тоді озвучити свою героїню.

88-річна Ніна Гребешкова, котра теж знялася в "Кавказькій полонянці", емоційно прокоментувала заяву "подруги".

"Це, мабуть, клімакс", - відповіла вона на запитання "Говорит Москва".

"Ну написала людина, я не читала, що вона там написала. В мене нема її книги. До Гайдая звертайтеся, але він уже помер двадцять п'ять років тому. Мені це нецікаво", - заявила вона.

Нагадаємо, торік про те, що до неї чіплявся режисер, розповіла актриса Ольга Сумська.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів