Воркаут для пишних дівчат: Холлідей показала, що робить у спортзалі. ВІДЕО

17 січня 2019, 16:03

Американська модель плюс-сайз Тесс Холлідей неодноразово наголошувала: те, що вона цілком задоволена тризначною цифрою своєї ваги, зовсім не значить, що вона не дбає про здоров'я і не займається спортом.

33-річна матуся двох дітей вирішила показати свій воркаут у Instagram.

Тесс вирішила показати своє тренування у спортзалі... ну і хейтерів своїх збадьорити

Тесс зізналася, що доки не стала дорослою, то ніколи не бачила "товстих тіл" у спортзалі, і їй шкода, що в неї не було такого прикладу.

"...Як та, хто все своє життя живе в великому тілі, знаю, що з таких людей, як я, часто глузують, що ми "ліниві" чи "нездорові", тоді як ніхто такого не скаже про людину, яка вважається "стрункою". Часто нам здається, що ми мусимо доводити нашу вартість, відстоювати наше "здоров'я" перед абсолютними незнайомцями... насправді ж ми нікому нічого не винні", - наголосила Холлідей.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от T E S S (@tessholliday) 16 Янв 2019 в 7:29 PST

"Слухайте сюди: всі тіла - годящі, всі тіла заслуговують на любов, усі тіла заслуговують на повагу, усі тіла - хороші тіла, і всі тіла красиві", - написала зірка.

Тесс підкреслила, що займатися спортом треба просто за бажанням, а не прагнучи якоїсь мети, яка змушує людину ненавидіти своє нинішнє тіло.

Нагадаємо, торік Холлідей прикрасила собою обкладинку Cosmopolitan.

Відео з Instagram Холлідей

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів