Новий плагіат-скандал: Lady Gaga грозить суд за три акорди в її пісні “Shallow”. АУДІО

9 серпня 2019, 16:36

Американській співачці Lady Gaga погрожують судом. Музикант на ім'я Стів Ронсен заявляє, що в її мегахіті "Shallow" є три акорди, вкрадені з його пісні, що має назву "Almost".

Артист та його адвокат для початку запропонували вирішити суперечку миром і згодні, так тому й бути, на "мільйони й мільйони" доларів компенсації.

У Lady Gaga на це приставати категорично не хочуть, пише Page Six.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lady Gaga (@ladygaga) 25 Фев 2019 в 4:26 PST

Представники співачки кажуть, що послідовність акордів, на яку заявляє свої права Ронсен, присутня в дуже багатьох піснях ще з попередніх століть. Зокрема, окрім "Shallow", є вона у композиції "Dust In The Wind" гурту Kansas.


"Містер Ронсен та його адвокат намагаються заробити легкі гроші на успішній артистці. Це неправильно та ганебно", - наголосив адвокат Lady Gaga Орін Снайдер.

Він запевнив, що в разі, якщо Ронсен таки дійде до суду, співачка "рішучо боротиметься і переможе".

Представники Ронсена, у свою чергу, кажуть, що їхню правоту підтверджує висновок шанованого професора-музикознавця, який вони вже надали представникам Lady Gaga.

Як відомо, "Shallow", саундтрек до фільму "Народження зірки", виконали Lady Gaga та Бредлі Купер. Пісня здобула "Оскар", а також "Золотий глобус" та дві статуетки "Греммі".

ПОСЛУХАЙТЕ ОБИДВІ КОМПОЗИЦІЇ:

Шанси Стіва Ронсена на перемогу в цій суперечці могли би здатися комусь сміховинними, якби не нещодавній прецедент. Нагадаємо, автор і виконавець християнського репу відсудив 2,78 мільйона доларів у Кеті Перрі та продюсерської компанії. Артист витратив на це п'ять років, але довів, що у хіті "Dark Horse" є фрагмент із його композиції.

Відео з YouTube, фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів