"Люблю свій зламаний ніс і худі ноги": Муcіна здивувала обличчям після пластичної операції

17 січня, 16:00

Як виявилося, каре Боб лише поклало початок для перевтілень у зовнішності бізнесвумен та блогерки Сабіни Мусіної.

Цього разу 41-річна Саба пішла далі, зробивши блефаропластику.

Про етап відновлення і як наважилася на операцію вона розповіла у своєму Instagram.

"Всім, хто турбувався як моя мама - не було причин, бо я була в надійних руках найкрашого лікаря! Операція супер. В мене вже 39-ий прийом їжи та n... часи сну з льодом на очах (і не тільки там) - я розповім про все і про те, що сталося зі мною 1,5 роки тому - я більше нікому ж*пу не прикрию. Нехай горить хата у тієї лікарки, яка зовсім скоро отримає судовий іск. Я супер!", - повідомила Мусіна, схоже, натякнувши на невдалу пластичну операцію в минулому.


Cабіна відверто розповідає про пластичні операції

Cабіна відверто розповідає про пластичні операції

З таким луком Сабіна цілком впишеться в тусовку зумерів...
З таким луком Сабіна цілком впишеться в тусовку зумерів...
Я люблю себе, люблю все в собі, свій ніс зламаний, ногі худі, а ось грижі під та над очима не дуже любила, - тому хелоу кругове блефо. До побачення, наслідки стресу та вигляд постійної втоми, - написала Мусіна

"Я люблю себе, люблю все в собі, свій ніс зламаний, ногі худі, а ось грижі під та над очима не дуже любила, - тому хелоу кругове блефо. До побачення, наслідки стресу та вигляд постійної втоми", - написала Мусіна

Відповідаючи на коментарі підписників щодо "неприйняття себе", Мусіна показала, як виглядали грижі над її очима до пластики.

Нагадаємо, блефаропластика також є на пластичному рахунку новоспеченої мами, 39-річної блогерки Вікторії Варлей. До хірургічного втручання задля зміни зовнішності також прибігали: Саша Бо, Софія Стужук, Даша Кацуріна та інші.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів