Гвоздьова розказала про вартість збільшення грудей і чому не показує їх своєму чоловіку

10 листопада 2023, 10:45

Хореографка Ілона Гвоздьова, яка нещодавно зробила собі пластику грудей, зізналася, що плакала від щастя, коли прокинулася від наркозу.

35-річна зірка тепер сама не розуміє, чому так довго відкладала омріяну операцію.

У яку ціну в середньому обходиться збільшення бюсту і чому чоловік Ілони Іван поки не бачив її оновлених принад, Гвоздьова розказала в інтерв'ю "Слава +".

Ілона дуже рада, що наважилася на операцію

Ілона дуже рада, що наважилася на операцію


"Я не пропагую пластичні операції ні в якому разі, але для жінки бачити себе в дзеркалі саме жіночною, привабливою, і бачити свої, вибачте, принади жіночі - це дуже важливо для внутрішнього такого щастя жінки", - наголосила Ілона.

Зі слів хореографки, з дитинства вона була задоволена своєю зовнішністю за винятком "коротких ніг". А серйозні питання до власних грудей у неї виникли після народження свочатку доньки Рії, а потім сина Домініка.

"Коли я стала двічі мамою, перенесла вигодовування груддю, то вже естетично вона втратила свій вигляд", - пояснила Гвоздьова.

Ще два роки тому хореографка завзято відбивалася від хейтерів, які критикували її скромний бюст, та запевняла, що не збирається ставати черговою інстабарбі

Ще два роки тому хореографка завзято відбивалася від хейтерів, які критикували її скромний бюст, та запевняла, що не збирається ставати "черговою інстабарбі"

"І я, розуміючи, що я начебто вся така гарненька собі з єдиним ось таким недоліком, який після пологів стався, я перечекала всі природні фактори: відновлення після пологів, зменшення фізичної активності, поправитися, збільшення харчування, відпочинок - я перепробувала все, що можна, навіть ту капусту їла, я вже переїла все що можна! Просто фізиологія склалася таким чином, що, на жаль, я не мала бажаного результату", - пригадала вона.

Як розказала Ілона, у 35 років у неї стався "переломний момент".

"Я не хочу бути студенткою, не хочу виглядати студенткою, я хочу бути жінкою 35 років і відчувати себе більш жіночною. Це була моя основна мета. Це не через там хейт якийсь чи через те, що це "тренд" наразі. Я це зробила свідомо, тому що цього хотіла, перш за все, я", - розказала вона.

У 35 Гвоздьова остаточно усвідомила, що хоче змін

У 35 Гвоздьова остаточно усвідомила, що хоче змін

Своїх подруг Ілона попросила не дарувати їй на 35-річчя квіти, а подарунки зробити грошима, щоби вона чимшвидше змогла дозволити собі операцію.

"Враховуючи, в якій клініці ви робите, якого лікаря обрали і який бренд імплантів будете ставити, в середньому десь від 3 тисяч євро. Три-п'ять", - зазначила Гвоздьова.

Прокинувшись після операції, Ілона просльозилася від щастя.

"Я реально просльозилася, тому що мій перший коментар після наркозу... Я так була припіднята на ліжку і я так подивилася вниз і кажу: "Боже, вперше за довгі роки я спочатку бачу груди, а потім живіт". Це було реальне щастя", - поділилася вона.

Іван дружину без післяопераційного бандажу ще не бачив

Іван дружину без післяопераційного бандажу ще не бачив

Відновлення Гвоздьової йде добре, хіба що в неї бувають дискомфортні відчуття через бандаж, який поки що зірка повинна носити майже цілодобово.

Іван нові форми своєї дружини побачить іще нескоро.

"Я йому не хочу показувати десь наполовину результат, я хочу показати вже щоби був вау-ефект, тому я вже ходжу, приглядаю красиву білизну і десь через 2 місяці, коли мені можна буде носити красиву білизну, а не цей бандаж, то я вже зможу в усій красі ефектно продемонструвати. Не тільки показати, а ще і продемонструвати", - заявила хореографка.

Нагадаємо, Ілона та Іван одружені вже 9 років. Торік пара повінчалася.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів