"Не мучайте себе": Барановська в обтислому спортлуці показала своє "жіноче" тренування. Відео

30 травня, 11:45

Колишня дружина нардепа Миколи Тищенка Алла Барановська десь в перервах між подорожами та подоланням страхів не забуває і про спорт.

Відео з заняття пілатесом вона виклала до свого Instagram. На ньому Алла, яка минулого року розповідала про своє неабияке схуднення, граційно повигиналася у компанії тренерки і показалася з різних ракурсів. У дописі ж ексдружина нардепа закликала піклуватися про гормональне здоров’я та обирати "жіночі тренування, які розвантажують голови".

"Моє тіло пережило багато трансформацій за останні 2,5 роки я змогла зібрати його силою характеру, але це був складний шлях, який досі триває. Дівчата якщо у вас є гормональні порушення, особливо з андрогенними гормонами/високий тестостерон будьте уважні з сильними фізичними навантаженнями і додатковою вагою, часто ми хочемо скинути вагу і вмираємо в залі, а вага стоїть, бо гормональний дисбаланс", – написала вона.

Алла та пілатес, який допомагає розвіяти заклопотану голову

Алла та пілатес, який допомагає розвіяти "заклопотану голову"

скрін з відео

"Це – перше, що треба стабілізувати. Тому не мучайте себе всім і одразу не поспішайте обирайте жіночі тренування на початку, які розслаблюють наші заклопотані голови… з цього починається шлях до жіного здоровʼя", – додала Барановська.

Барановська показала тренування

Барановська показала тренування

скрін з відео
Нещодавно, до речі, колишня дружина нардепа демонструвала стрибки з парашутом

Нещодавно, до речі, колишня дружина нардепа демонструвала стрибки з парашутом

скрін з відео

Що ж, розвіюватись Алла любить не лише "жіночими" навантаженнями, але і шопінгом. Свої придбання вона нерідко демонструє у соцмережах, не цураючись чималого цінника.

Нагадаємо, Барановська жодного разу не коментувала розлучення з Тищенком, проте після того їх бачили разом на прогулянках в Ужгороді.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів