Олекса, Тополька чи Олена: Alyosha повідомила про плани на зміну псевдоніму і попросила допомогти

14 вересня 2023, 12:00

Співачка Alyosha, яка після початку війни поїхала з трьома дітьми до США, підняла у мережі тему своєї професійної діяльності.

Виконавиця звернулася до своєї аудиторії і поспілкувалася щодо зміни псевдоніму.

Артистка зізналась, що часто отримує повідомлення від прихильників, які радять їй змінити сценічне ім'я. Тому Alyosha вирішила, що обиратиме інший псевдонім.


"Сиджу я, друзі, і думаю над тим, що багато фанів, багато прихильників моїх давно мені з любов'ю, ніжно і лагідно пишуть: "А не хотіли б ви змінити свій псевдонім?".

Я думаю про це і думаю вже досить давно. Це досить тяжкий процес буде. Я таки вирішила, що це треба зробити", - запевнила Alyosha.

Пішла епоха...

Пішла епоха...

скріншот з відео

Однак, як зізналась знаменитість, вона не знає, яке сценічне ім'я обрати. Тому Alyosha попросила прихильників допомогти їй з псевдонімом та порадити свої варіанти.

"Але у мене є запитання! На який змінити Alyosha? Це запитання поки найскладніше, напевно. Тому я прошу вашої допомоги. Підкажіть, накидайте свої ідеї, як би ви хотіли чути співачку, яка зараз перед вами? З яким іменем ви хотіли її чути? Сценічним іменем?" – запитала аудиторію співачка.

Цікаво, що більшість фанатів порадили Alyosha обрати сценічне ім'я – Олена Тополя. Були й інші варіанти: "Олексія", "Олена Тополя", "Олекса", "лишайтеся Alyosha", "TOPOLENA", "Тополька" тощо.

Нагадаємо, нещодавно Alyosha поділилася рідкісним фото з трьома дітками від фронтмена "Антитіл" Тараса Тополі - Романом, Марком та Марією та наголосила, що повертається в Україну.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів