"Там важче, ніж тут під обстрілами": Alyosha відверто про свій стан за кордоном, рекордно низьку вагу і четверту дитину

26 листопада 2023, 17:48

Співачка Олена Тополя (Alyosha) у новому інтерв'ю розповіла, чому життя за кордоном для неї було важчим, ніж в Україні під обстрілами, як рятувала свій шлюб та низьку вагу.

За словами Олени, перебування за кордоном було важким для неї, і вона часто не могла взяти верх над своїм емоційним станом.

"Ти читаєш ці новини, ти бачиш ці фотографії... Це все тебе занурює у холодну воду, у пекло. Іноді бували зриви, от ти тримаєшся, тримаєшся, а потім істерика, сльози. Це такий психологічний стан, над яким, у той момент, я нічого не могла зробити. Повірте, коли ти за кордоном, коли не хочеш жити там, де знаходишся — це набагато складніше, ніж жити тут, під обстрілами. Психологічно це таке пекло, в якому ти живеш кожну секунду, ти не належиш сам собі. Не знаєш своїх близьких, що з ними. Ти з ними спілкуєшся, але вони далеко, ти переживаєш", - сказала Олена.


Тополя каже, що неодноразово витягала себе з депресії перед дітьми.

"Були там моменти, коли діти мене ловили на тому, що я не стримувала себе. Діти теж починали плакати, обіймати, запитувати. А я казала, що дуже хочу додому", - додала співачка.

Олена зі своїм чоловіком Тарасом Тополею

Олена зі своїм чоловіком Тарасом Тополею

Фото Instagram Олени Тополі

Запитали зірку й проте, чи можна вважати, що її повернення в Україну врятувало шлюб зі співаком Тарасом Тополею.

"Він не був загублений. Але... що таке шлюб? Для мене головне визначати у моменті, що є важливішим для нас, аби от саме рятувати. Бо це цінніше, коли людина приймає рішення, аби оце врятувати. І в нашому випадку Тарас намагався частіше приїжджати, ну спочатку я прилітала. Два рази порушуючи всі свої статуси, які були надані у США. Для мене важливо, аби людина знала, що для неї найцінніше. Відстань і час дуже змінюють людей", - заявила Тополя.

Фото з Instagram Олени Тополі

Також співачка розповіла про три своїх вагітності, і як вони вплинули на її здоров'я.

"Третя вагітність була найважча. У мене дуже великий живіт був, всі казали, що у мене там двійня. Після третіх пологів вже здоров'я трошки десь вийшло. А от перші — найлегше було виносити, але от самі пологи... ну 13 годин, в Америці, я не знаю, хто ці люди. У мене була там проблема, це було довго і тяжко. А от Маркуся народився набагато легше, в плані як проходили пологи, але там було обвиття (пуповиною, - ред.). Марійка — найлегші пологи, буквально за півтори години", - каже зірка.

"Тарас хотів бути присутнім на пологах, але він поїхав за кріслом гойдалкою, а поки приїхав, то я вже й народила. Він встиг перерізати пуповину", - додала співачка.

Зі слів Олени, вона не планує ще народжувати, але якщо так станеться, то буде тільки рада.

Олена з дітьми

Олена з дітьми

"Ну я не планую. Але якщо прийде дитина знову до мене, то я прийму її з радістю. У нас Ромка (старший син Тараса й Олени, - ред.) був запланований, а Марко і Марійка (молодші діти зірок, - ред.) - неочікуваними", - заявила зірка.

До речі, після пологів у співачки зменшився ріст.

"Як мінімум на два-три сантиметри нижча стала. Я думала, що я 163 см, а стала 159. Навіть на 4 см виходить", - каже Олена.

Зараз Тополя має низьку вагу і сподівається трохи набрати кілограмів.

"Я була трошки повніша, я схудла на 10 кілограмів, зараз 44. Так ще не було. Це просто стреси, такі емоції, які випалюють фізично. Але я стараюсь їсти, сподіваюсь, що це такий період і я наберу. Я не обмежую себе в їжі", - розповіла Олена.

Нагадаємо, раніше Alyosha зізналася, що в закордоні їй уже "трохи зривало дах", адже вона дуже сумувала за чоловіком та відверто розповіла, чи хотіла розійтися з Тополею.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів