Дружина Арестовича розповіла, чим займалася 2 місяці в Америці, через що сперечається з чоловіком та за що він її критикує

15 лютого, 15:45

36-річна дружина колишнього позаштатного радника ОП Олексія Арестовича, Анастасія слідом за своїм чоловіком дала інтерв'ю, в якому розповіла про 2 місяці життя в США.

У розмові з Анною Олицькою жінка також зізналася, як ставиться до почуття гумору благовірного, за що він її критикує та в чому вони не погоджуються стосовно виховання сина Олександра.

Розмова Анастасії з Анною відбувалася в Нью-Йорку, де Арестовичи провели 2 місяці. На запитання, чим вона там займалася, жінка відповіла:

"Виключно побутом і тим, що треба прилаштувати Сашу (сина-ред.). Чим його зайняти. Подарунки шукали, це було Різдво. Якби ми залишалися, я б почала щось шукати (заняття собі - ред.), але я точно знала, що ми будемо їхати. Ми спочатку розглядали такий варіант - залишитися, але тільки за останній тиждень моя доля змінилася рази 4. Це такі гормонально-кортизольні гойдалки. Тому щось планувати дуже важко", - поділилася вона.


У квітні Анастасії виповниться 37. Олексій на 11 років старший за неї

У квітні Анастасії виповниться 37. Олексій на 11 років старший за неї

Також дружина Арестовича зауважила, що для неї дуже важливий побутовий комфорт, саме тому вони винаймали квартиру на Манхеттені.

Анастасія не стала приховувати, що не завжди готова сприймати жарти свого чоловіка.

"У Олексія дуже специфічне почуття гумору. І армійське, і трішки пошле. І досвід "Чорного квадрату" (театр - ред.), такий їдкий гумор, отруєні жарти. Він генерує це постійно. А в мене не завжди є настрій слухати такі жарти. У нас є домовленість, що Олексій питає, чи готова я вислухати його жарт. Чи є в мене настрій у цей момент", - зізналася дружина Арестовича.

Анстасія - психолог за освітою. Вона третя дружина Арестовича

Анстасія - психолог за освітою. Вона третя дружина Арестовича

Що ж до скандалу через "сексистські висловлювання" Олексія, то про нього Анастасія сказала наступне:

"Перше що я зробила - спитала про контекст, в якому це було сказано. І коли я побачила уривок, в якому це було сказано, я запропонувала викласти весь цей семінар у відкритий доступ... Потім, коли семінар потрапив у відкритий доступ, було дуже багато гарних відгуків. Це учбовий матеріал, він не повинен був потрапити у доступ, тому що там є певні правила, і люди, котрі його виклали, насправді порушили законодавство і правила".

Анастасія зізналася, що побут і умови життя для неї дуже важливі і саме за це вона переживала в США найбільше

Анастасія зізналася, що побут і умови життя для неї дуже важливі і саме за це вона переживала в США найбільше

На запитання, чи збирається вона повернутися до України, дружина Арестовича зазначила:

"Ми тут знаходимося не тому, що ми від когось сховалися. Ми тут тому, що є справи, котрі потребують уваги чоловіка. Україна - це моє місце сило, це моя держава. Жодного разу такої ситуації (переїзду з України - ред.) не уявляла. Для мене будь-яке переміщення - це стрес. Моя база - це вдома. Мене люблять повчити патріотизму, то не треба це робити. Для мене це (любов до України - ред.) почалося не 24-го лютого (а раніше - ред.).

Арестович раніше теж запевнив, що не розглядає варіант поїхати з України назавжди

Арестович раніше теж запевнив, що не розглядає варіант поїхати з України назавжди

Що ж до майбутньої освіти сина, то Анастасія вважає, хлопець сам має вибирати.

"Хай він підросте. Треба відштовхуватися від того, що хоче він. В якому навчанні в нього буде потреба, коли він виросте. Чи можна це буде закрити українськими закладами... Поки що він хоче піти в художку. Він дуже багато малює. Будемо дивитися. Я не бачу нічого поганого, якщо діти вчаться в інших країнах. Якщо така можливість і потреба є", - зауважила Настя.

У вихованні сина в Арестовичей бувають деякі суперечки.

"Я більш вимоглива, вважаю, що він повинен мати дисципліну. В Олексія трішки інше бачення. Загалом ми не сходимося в тому, що я вважаю, що щось потрібно зробити, а він каже, що це не потрібно робити. Наприклад, позайматися чи прибрати. Олексій більше схильний орієнтуватися на потреби сина в даний момент, на розслаблену поведінку. Мені це не дуже подобається, я з цим борюся", - розказала Анастасія.

Син Арестовича дуже любить малювати

Син Арестовича дуже любить малювати

Жінка також зізналася, що не любить готувати, бо в неї йде на це дуже багато часу. Але коли треба - то вона готує, і навіть доволі смачно. От як, наприклад, було в Америці.

А ще Анастасія розказала про своє захоплення, за яке чоловік її критикує.

"Критикує за вокал. Я завжди хотіла співати і танцювати. Я спробувала і танцювати, і співати, і зупинилася на вокалі. Люблю співати в душі, в ванні. Відчуваю задоволення. Олексій не каже (про вокал) "вау", то мабуть там не "вау". Але мене це не зупиняє", - зізналася дружина Арестовича.

Судячи зі слів Насті, чоловік не в захваті від її вокальних здібностей, але її це не зупиняє

Судячи зі слів Насті, чоловік не в захваті від її вокальних здібностей, але її це не зупиняє

Нагадаємо, у січні Арестовича з дружиною і сином бачили в аеропорту Варшави. А днями Олексія помітили у Монако.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів