"За консервативною оцінкою": експерти порахували, скільки за місяць Арестович заробляє на семінарах та YouTube

5 жовтня 2023, 16:30

Колишній позаштатний радник ОП Олексій Арестович, який нещодавно втрапив у сексистський скандал, виявляється, непогано заробляє на семінарах та YouTube.

Автори українського Forbes порахували, скільки приблизно він має заробити за жовтень. І спойлер: сума вища, ніж сам Арестович заявляв раніше.

Певно, з таким обличчям Арестович думає про свої заробітки

Певно, з таким обличчям Арестович думає про свої заробітки

"Лише один семінар, за який по 1500 грн сплачує від 330 до 900 учасників, приносить йому від $14 000 до $36 000. Таких семінарів лише на жовтень 2023 року заплановано сім", – йдеться у матеріалі.


Також Арестович надає приватні консультації з "ґрунтовного розбору всього вашого життєвого сюжету". Такі сеанси тривають близько години-півтори і коштують 3 тисячі доларів.

І якщо вам здається, що такі гроші за спілкування з адептом теорії "расчєловєчіванія" платити ніхто не буде, ви помиляєтесь. Наразі, як стверджує адміністраторка школи розвитку Арестовича, черга налічує 170 осіб.

Окремо можна також порахувати заробітки на YouTube.

"Нинішні доходи від монетизації каналу “Alexey Arestovych” в діапазоні від $4 000 до $65 000 на місяць. Такий широкий діапазон — через відсутність в сервісу детальних даних про аудиторію каналу", – впевнені автори Forbes.

Арестович заробляє чималі гроші та має кілька джерел доходу
Арестович заробляє чималі гроші та має кілька джерел доходу
фото з instagram

"Якщо скласти всі джерела доходу (навіть без особистих консультацій), виходить значно більше $30 000, про які говорив сам Арестович. За консервативною оцінкою, при якій кожний його семінар відвідає 350 учасників, за жовтень він має заробити понад $120 000", – підсумивали вони.

Нагадаємо, раніше Арестович розповідав, як розпалися два його попередні шлюби.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів