"Це особиста помста": Данилко висловився про свою довічну заборону в'їзду до ОАЕ

2 лютого, 10:45

Артист Андрій Данилко прокоментував довічну заборону в'їжджати до ОАЕ, про яку нещодавно довідалися ЗМІ і підтвердження якої він отримав і з власних джерел.

Таке рішення влада Еміратів буцімто ухвалила після виступу Данилка на корпоративі в Дубаї в 2022-му році, під час якого він висловлював свою проукраїнську позицію, а причиною заборони назвали "розпалювання міжнаціональної ворожнечі".

"Треба розуміти, що це не робиться за бажанням влади Еміратів — це робиться за вказівкою російської верхівки. Це абсолютно точно особиста помста", - заявив Андрій.

У артиста запевнили, що не ОАЕ єдиними. Сердючка не засмучується і готується й надалі збирати повні зали по всьому світі, підтримувати Україну і троллити російських пропагандистів

У артиста запевнили, що "не ОАЕ єдиними". Сердючка не засмучується і готується й надалі збирати повні зали по всьому світі, підтримувати Україну і троллити російських пропагандистів

Фото пресслужби

"Чому їх так бісить Сердючка? Тому що вона їх висміює. Їх дратує, що ми збираємо повні зали та публічно з них сміємося. А тим часом пісні Сердючки й досі лунають на новорічних вечірках по всій росії. І вони нічого не можуть з цим вдіяти, тому й лютують, вдаються до такої дрібної помсти», - зауважив він.

Також Данилко вточнив, виступав він у Дубаї не на корпоративі, а на концерті, куди могли прийти всі охочі. А ще, що цікаво, офіційна причина довічної заборони на його перетин кордону ОАЕ начебто не вказана в жодному документі.

Нагадаємо, в 2022-му році Андрієві Данилку заборонили в'їзд до Росії строком на 50 років. Артиста засмутило те, що тепер він не зможе побувати на похороні Володимира Путіна.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів