Джолі з двома синами підтримала дочку на церемонії вступу у сестринство. ФОТО

19 листопада 2023, 12:36

Днями донька акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, Захара вступила до жіночого товариства Alpha Kappa Alpha Спелманського коледжу. Підтримати доньку на церемонії посвяти приїхала й сама 48-річна Джолі, а також брати Меддокс та Пакс.

Про це пише видання Essence.

Зі слів інсайдера, близького до Анджеліни, вона дуже сильно пишається своєю донькою.

"Вона вражена вибором Захари наполегливо працювати, її цікавістю і бажанням приєднатися до сестринства. Для дівчинки багато означало те, що її брати і мама були там, підтримали її і інших дівчат", - йдеться у виданні.


Джолі з своїми дітьми на церемонії вступу у сестринство

Джолі з своїми дітьми на церемонії вступу у сестринство

Зазначається, що Захара багато місяців готувалася до вступу в Alpha Kappa Alpha. Вона змогла підвищити свої оцінки та знайшла час для волонтерства.

Анджеліна Джолі знімкувала важливий момент у житті доньки протягом всієї церемонії, а потім сфотографувалася з дітьми окремо.

Схоже, Захара називається тепер лише прізвищем матері

Схоже, Захара називається тепер лише прізвищем матері

Як відомо, Захара навчається на другому курсі Спелманського коледжу, де історично навчаються переважно темношкірі дівчата.

Нагадаємо, Бред Пітт та Анджеліна Джолі розлучилися чотири роки тому. У пари є шестеро дітей - 21-річний Меддокс, 18-річна Захара, 17-річна Шайло, 20-річний Пакс, та двійнята - 15 річні Нокс та Вів'єн.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів