"Не модниця" Джолі показалася з сином і дочкою у Vogue

27 вересня 2023, 17:30

Американська акторка Анджеліна Джолі, яка навесні оголосила про створення власного бренду одягу, вбачає цьому певну іронію. Адже насправді вона - не модниця і книжок у неї більше, ніж лахів.

До маминого проєкту залучені й двоє з дітей Енджі, 19-річний Пакс та 18-річна Захара. Про те, якою є його роль для неї і як змінило її життя материнство, Джолі поговорила з Vogue.

Зі слів Анджеліни, вона не прагне сама ставати великою дизайнеркою. Натомість хоче створити місце, не такими зможуть ставати інші люди

Зі слів Анджеліни, вона не прагне сама ставати великою дизайнеркою. Натомість хоче створити місце, не такими зможуть ставати інші люди

Фото з Instagram Vogue

"Мені було 26, коли я стала матір'ю. Все моє життя змінилося. Те, що в мене з'явилися діти, врятувало мене - та навчило інакше бути в цьому світі. Нещодавно я подумала, що згинула би в дуже темний спосіб, якиби не хотіла жити заради них", - зізналася зірка, в якої з ексчоловіком Бредом Піттом є троє біологічних і троє прийомних нащадків.

"Вони кращі за мене, бо ти хочеш, щоби твої діти були. Звісно, я їхня мати та, сподіваюся, безпечне місце для них і стабільність", - зазначила Анджеліна, додавши, що також вона для своїх дітей та, з кого вони сміються.

Зокрема нащадки зірки "закочують очі" від її татуювань.

Як розказала Анджеліна, зазвичай вона воліє здійснювати шопінг сама та обходитися без допомоги стилістів.

"У моїй шафі більше книг, ніж одягу. Я не з тих, кому подобається, коли одяг поглинає їхнє життя. І мені не подобається ідея того, щоби на мене "впливали", - пояснила вона.

"Мені трохи смішно, що ми (з дітьми - ред.) займаємося модою - не думаю, що хтось із нас дуже таки "модник". Але оскільки ми живемо в нашому одязі, він значною мірою є частиною того, ким ми є, й іноді важливо досліджувати, особливо молоді", - сказала Джолі.

Зірка підкреслила, що ніколи не тиснула на синів та дочок у питаннях стилю і не змушувала ходити з нею на якісь івенти.

"Навіть коли вони були дуже малі, я просто клала перед ними речі", - пригадала Анджеліна.

"Ніхто не мусить нікуди йти, якщо не бажає, і якщо не хоче виряджатися, то не мусить", - додала вона.

Зі слів Джолі, у свої 48 вона досі не зрозуміла, хто вона і який її стиль, тож перебуває "у переході як людина". Тож Atelier Jolie для неї - це й дещо терапевтичне, можливість працювати у творчому просторі з людьми, яким вона довіряє, та "наново відкривати саму себе".

Нагадаємо, свого часу злі язики подейкували, що це саме Анджеліна навязала своїй доньці Шайло стиль "пацанки", мовляв, актриса вважала, що кожен із її з Бредом Піттом дітей мусить мати якусь фішку.

Короткі стрижки Шайло та хлопчачий одяг, а ще те, що в якийсь період дівчинка просила кликати її Джоном, стало приводом для чуток про трансгендерність зіркової спідкоємиці.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів