"Обіцяю повернутися в форму": Терлюга у Малайзії показала тіло в бікіні та назвала плюси і мінуси відпочинку

23 лютого, 13:30

Срібна призерка Олімпіади в Токіо, каратистка Анжеліка Терлюга показалася у спортивному відрядженні в Малайзії.

В Instagram 31-річна спортсменка розказала про плюси і мінуси відпочинку, а також зізналася, що не задоволена своєю формою.

"Неідеальна жінка в ідеальному місці. Коротко про мої враження від Малайзії: дуже гарні острови з неперевершеним кольором води в океані. Сьогодні ми потрапили на декілька островів, які вразили мене своєю красою.

На човні ми швидко дістались острова, насолодились природою; туристів небагато, ви завжди знайдете окреме місце, щоб зробити собі фото без інших людей; поплавала з маскою під водою, потім взяла каяк... Кайф", - поділилася враженнями Анжеліка.


Обіцяю собі повернутися в свою форму якнайшвидше. Сьогодні зрозуміла, що не подобаюсь собі на фото. Гарна мотивація для роботи над собою, - зізналася підписникам каратистка

"Обіцяю собі повернутися в свою форму якнайшвидше. Сьогодні зрозуміла, що не подобаюсь собі на фото. Гарна мотивація для роботи над собою", - зізналася підписникам каратистка

фото з instagram

А ще Терлюга перелічила плюси і мінуси відпочинку в Малайзії:

"Дуже доступні ціни на масаж, який повністю розслабляє та вимикає мозок. Доступні смачні морепродукти в місцевих кафешках, національний фрукт доріан (я, особисто, не розумію, як його люди їдять), але, хто фанат цього цікавого на смак та запах фрукту, то велкам".

"Окрім цього є багато інших варіантів для вас. Особливо популярні фреш соки", - додала спортсменка.

І хоча зараз каратистка не задоволена своїм тілом, вона знає, як швидко прийти у форму. Раніше Терлюга розказувала про спортивну дієту, та що виключає з меню, щоби швидко скинути вагу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів