"Останні два роки були гарячковим маренням": інсайдер заявив, що Аффлек жалкує про шлюб із Лопес

21 травня, 11:00

Американська зіркова пара, Бен Аффлек та Дженніфер Лопес утримуються від коментарів на тлі чуток про проблеми в їхньому шлюбі. Тим не менш, тривожних повідомлень від інсайдерів у ЗМІ дедалі більшає.

Так, джерело Page Six повідомило, що 51-річний актор узагалі жалкує, що одружився з Джей Ло.

Дженніфер та Бен не спростовують і не підтверджують чуток про проблеми в шлюбі

Дженніфер та Бен не спростовують і не підтверджують чуток про проблеми в шлюбі

Фото Getty Images

"Якби була можливість розлучитися на підставі того, що шлюб було укладено під впливом тимчасового афекту, він так і зробив би", - заявив співрозмовник видання.

"У нього таке відчуття, ніби останні два роки були просто гарячковим маренням, а тепер він схаменувся і розуміє, що в жодному випадку з цього нічого не вийде", - додав він.

Тим часом 20-го травня Дженніфер Лопес з'явилася на черговому івенті сама, без Бена. Актор із якоїсь причини не став супроводжувати дружину на прем'єрі її фільму "Атлас" у Голлівуді.

Самотня Лопес на прем'єрі Атласу

Самотня Лопес на прем'єрі "Атласу"

Фото Getty Images

До речі, днями пару все ж сфотографували разом, і тепер, завдяки папараці, ми знаємо, як Дженніфер підписана у Бена в телефоні. І це не "кохана", "дружинонька", "сонечко", "жінка мого життя" тощо, а просто та сухо "Дженніфер Аффлек".

Нагадаємо, Аффлек та Лопес одружилися влітку 2022-го: спочатку побралися в Вегасі, а потім відгуляли розкішне весілля в штаті Джорджія. Подейкували, Бену вже тоді розвиток подій здавався надто швидким, але Дженніфер дуже хотіла чимшвидше вийти за нього заміж.

Як відомо, Аффлек із Лопес уже були заручені на початку 2002-их, але до вівтаря тоді так і не дійшли. Пара возз'єдналася багато років по тому та вирішила не згаяти другий шанс.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів