Знову без Лопес: сумного Аффлека зазнімкували на випускному 18-річної дочки. Фото

29 травня, 12:45

Поки співачка Дженніфер Лопес "рухається далі", на тлі чуток про розлучення з Беном Аффлеком, сам актор також не збирається побиватися на самоті.

Принаймні зірка не уникає появ на публіці та всіляко бере участь у житті дітей. Зокрема, старшої дочки, 18-річної Вайолет, яка днями випустилася зі школи.

Як пише Page Six, Аффлек прийшов на вечірку з нагоди випускного без своєї чинної дружини Дженніфер Лопес, чим ще більше підігрів теорії про незворотність їхнього розлучення. Для важливої у житті доньки події Бен вбрався у світлий жакет, джинси та сорочку.


Як відомо, пара вже кілька тижнів не живе разом. Пойдекують, що Аффлек переїхав ближче до колишньої дружини Дженніфер Гарнер, а Лопес нині у пошуках власного житла.

Цікаво, що для більшості фанів розлад у зірковій парі здався шокуючим, адже ще пів року тому їх фотографували разом на романтичних прогулянках, під час яких вони не цуралися висловлювати почуття на публіці.

Лопес, яка за документами офіційно взяла прізвище чоловіка після весілля, з чуток, вже найняла кризового менеджера та готується до розлучення.

Нагадаємо, припускають, що причинами розбрату у відносинах Беніффер стали кілька речей. Перша – це постійна потреба Джей Ло відчувати любов та увагу чоловіка. Мовляв, їй треба перманентно доводити, що її люблять. А також фінансові проблеми, які загострилися на тлі покупки парою особняка за 60 мільйонів доларів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів