Після 5 незапланованих нащадків: Браян Остін Грін зізнався, що зробив вазектомію

5 січня, 10:01

Американський актор Браян Остін Грін зробив несподіване зізнання. Після народження свого наймолодшого, п'ятого сина Зейна чоловік вирішив "зачинити крамничку" та вдався до вазектомії (хірургічної процедури зі стерилізації).

50-річна зірка серіалу "Район Беверлі-Хіллз" розказав про це у подкасті "Old-ish", куди завітав зі своєю нареченою Шарною Берджес, пише Ace Showbiz.

"Зейн народився, і я такий: "Гадаю, час зачинити крамничку", - поділився Браян.

50-річний актор більше не хоче дітей-сюрпризів

50-річний актор більше не хоче дітей-сюрпризів


Як повідомила Шарна, операцію Браяну зробили, коли їхньому малюку було вісім тижнів.

"Кумедна історія. Насправді я не планував жодного із моїх дітей. Щоразу це було: "О, ну добре. Ми впораємось", - зізнався актор, наголосивши, що не був проти народження жодного з синів.

"Проте я ніколи не переживав такого, щоби дивитися на тест на вагітність, сподіватися, що він позитивний і готуватися", - зазначив Браян.

Одначе вони з Шарною не виключають, що колись захочуть стати батьками ще раз. У такому випадку парі доведеться вдатися до екстракорпорального запліднення.

Браян із Шарною та п'ятьма синами

Браян із Шарною та п'ятьма синами

Наразі ж 38-річна Берджес дуже вдячна Гріну, що їм із нею більше не потрібно турбуватися про контрацепцію.

Нагадаємо, найстаршому синові актора, від колеги за "Районом Беверлі-Хіллз" Ванесси Марсіл, Кассіусу вже 21 рік. Від ексдружини Меган Фокс Браян має трьох хлопців: 11-річного Ноа, 9-річного Боді та 7-річного Джорні.

Зейнові ж зараз півтора роки. У вересні 2023-го Браян та Шарна, які закохалися одне в одного під час участі в американських "Танцях з зірками", заручилися.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів