"Це ж просто танці": Гвоздьова обурилася замовниками, яких відлякує її цінник

12 березня, 16:15

Хореографка Ілона Гвоздьова, яка займається танцями вже понад 15 років, поскаржилася на обезцінювання своєї роботи.

В Instagram Ілона натякнула на замовників, яких лякає вартість її послуг, і закликала поважати себе і свій труд.

"Обезцінювання – масова поширена тенденція нашого суспільства. Тобі 35, ти універсальний артист, маєш понад 15-річний досвід роботи, як педагогічної, так і виконавської майстерності, багаторічний досвід участі у багатьох телевізійних шоу, досвід роботи в організацііі та проведенні танцювальних фестивалів і розважальних заходів, майстер-класи, спікерство, тощо.

Ти практично все свідоме життя вкладала великі кошти, час і титанічні зусилля на отримання освіти, здобуття досвіду, визнання і свого імені, тощо. Звісно,більшість людей залюбки готові слухати твою історію успіху успішного, допоки мова не йде про оплату твоєї роботи!", - розказала Гвоздьова.


Ілона згадала свій нелегкий шлях

Ілона згадала свій нелегкий шлях

"Не раз чула від організаторів, замовників і клієнтів "Х", що ми дуже вами надихаємось, ви така неймовірна і так далі, ми б хотіли запросити вас в жюрі чи займатися індивідуально, чи запросити виступити на корпоративі, дати клас, знятися в кліпі чи підтримати вокаліста тощо!

Але почувши ціну за роботу - ентузіазм і бажання зникало на очах і відразу відчуваєш негатив в свій бік. Бо відповідь приблизно така, ми не думали, що це стільки коштує, це ж просто танці, просто посидіти день в жюрі, просто станцювати перед гостями на весіллі, просто поставити весільний чи випускний танець, просто годинку позайматися зі мною, все ж просто", - поскаржилася Ілона.

Хореографка брала участь в багатьох відомих шоу

Хореографка брала участь в багатьох відомих шоу

"Але в це таке собі "просто" вкладене все моє життя, мій труд, мої гроші, мій час і мій досвід! Тож, любі мої, якщо відчуваєте, що вас знецінюють, шукайте опору в собі, не давайте нікому зіпсувати ваші мріі, прагнення і досягнення.

Шануйте і плекайте свої досягнення, свої почуття, свої погляди, свої цінності. І фільтруйте своє оточення. Якщо немає можливості дистанціюватися – ігноруйте сказане ними", - порадила підписникам і колегам танцівниця.

Нагадаємо, раніше Гвоздьова розповідала, як знімає стрес, та дала кілька порад щодо поліпшення ефекту свого методу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів